Tabloide, OTV si Manele

Delatiune rusinoasa,

Subsemnatul Manea Stefan domiciliat in blog.fanel.ro asculta manele, citeste cu pofta tabloide si priveste fascinat la OTV(asta ultima este vesta de salvare in caz ca iese Dan Diaconescu presedinte :))).

Da oameni buni sunt un ascultator si de manele. Uneori le ascult cu pofta. Nu stiu de ce si nici pentru ce, dar uneori ma fac sa ma simt bine, poate undeva in interior exista un al doi-lea EU, “cocalar basit si infect”. Mi-l asum si plec mai departe la drum.

Citesc Tabloide! ohhh ar trebui sa fiu omorat cu pietre. Cel mai misto e sa le citesti in metrou si sa te joci de-a ghiceste stirea citind de-andoaselea. Trebuie sa incercati, e fascinant! Da citesc pentru ca uneori vreau sa mai aflu ce au mai facut vedete de carton de la noi. Ma relaxeaza sa citesc cretinisme ieftine, simt ca ma aplatizez ca mentalitate si parca e mai relaxant, e mai miserupist asa….e ca o terapie cu prostie si mizerii.

Ultimul dar nu cel din urma pacat de pe lista delatiunii de fata este faptul ca ma uit la OTV. Ohhhhh din nou pietre si noroi spre pacatos. Da, de cand s-au otevizat toate televiziunile simt nevoia sa revin la radacinile prostiei tv, OTV – Rahatul cu perje primordial din mizeria media.

Inchei cu calde urari celor care nu sunt de acord cu mine…fiecare animal face ce stie mai bine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.