Ui si Fain e!

Am incercat Fain-ul inca de cand s-a infiintat. O perioada am introdus articole pe el si am comentat, dar bounced rate-ul pe care il inregistram era mic. In baza experientei avute cu el si afland de diverse chestii pe bloguri despre Mircea Popescu, am hotarat sa nu-l mai folosesc.

Acum ceva timp am vazut un articol despre Fain pe dojoblog.info scris de Ramona Iftode. Primul impuls a fost sa zic:”ia uite ba frate s-a vandut si fata asta care scrie tare fain!”, mai tarziu am inteles ca nu statea problema chiar asa. Mircea Popescu rezolvase o parte din probleme si incerca sa puna bazele unei comunitati.

Zgandarit de articolul ala am reinceput sa-l folosesc pentru unul din proiectele mele dezvoltate. Am comis o greseala si am incercat sa introduc foarte multe articole de pe Magazin Util intr-un timp foarte scurt, dar sistemul m-a pedepsit. Atunci am inteles ca Fain-ul dorea sa fie un agregator de informatie cu reguli stricte, o Comunitate.

Acest text participa la concursul “Cum va place Fain?” si reflecta parerea mea reala si personala, nealterata de faptul ca participa la un concurs.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.