Visul


Am visat asta noapte un vis de ala nashpa rau de tot.
Prima oara eram cu niste prieteni undeva la munte pe proprietatea unuia dintre ei. Din casa acestuia se intra intr-o pivnita unde era plin de lilieci. De aici printr-o usa mascata de un fals robinet se intra intr-o pestere plina ochi de lilieci.Pestera era foarte stramta si am impresia ca iesea pe dupa un deal intr-un cimitir.
La un moment dat s-a stramtorat atat de tare incat nu am mai putut merge, eu.Cred ca sufar de claustrare. Aparusera si niste tevi care nu stiu ce treaba aveau.
In urmatorul cadru m-am trezit undeva in partea cealalta a pesterii intr-un cimitir pe un deal. Undeva langa un mormant un grup de fete pusesera o galeata cu apa o lumanare si niste flori si o sapa mica sapa cu o cazma de aia mica militara in mormantul care se gasea intr-o movila mai mare de pamant.Era sapat aproape jumatate si se vedea o arcada de pietre de rau puse deasupra cred a locului unde zaceau cadavrele. Eu treceam prin acel cimitir cu inca o persoana, o tipa pe care nu o cunosteam si nu stiu cum am ajuns sa vorbesc cu ea pe drum. La un moment dat aud in spate grupu de fete:” Uite-o pe bunica!”, cand ma uit ele ridicau haine in sus aruncandu-le de-a valma. Dupa ceva timp au gasit un cadavru neputrezit de batran intors invers pe o parte. Fetele cercetau cadavru lasand boarfele bunicii, tipa care era cu mine s-a schimbat la fata, s-a dus a luat galeata cu apa si lumanarea si a incercat de 3 ori sa stinga lumanarea in galeata de apa sau probabil era un dscantec sa-l readuca la viata nu reusesc sa-mi amitnesc foarte bine. De fiecare data lumanarea se aprindea la loc. Pe mine ma luase deja frica banuiam ca se va intampla ceva necurat. cadavru a deschis ochii. Tipa cu care eram parca facea chestii din astea de o viata intreaga.
Priveam si nu puteam sa fug, cred ca imi si placea ce vedeam, eram fascinat. Dar pe de o parte eram infricosat de practica si de faptul ca eram singurul barbat din grupu ala iar cadavru privea numai spre mine.
Tipa banguia acolo fel de fel de descantece cred, iar eu ajunsesem intr-o pozitie culcata iar cadavru se ridicase( nebagand-o in seama pe cea care incerca sa-l reinmormanteze banuiesc) si se apropia de mine(avea ceva in mana dar nu stiu ce). O auzeam citind pe tipa, revocand parca sa zic ultima zi din viata cadavrului, cu cine a baut ce a facut…aici s-a rupt filmu…M-am trezit intr-o padure care ducea la o sosea pe un copac scria ca mai sunt nu stiu cate ora pana la o cabana…in stanga se vedea o sosea in dreapta erau brazi….si aici a sunat ceasu si m-am trezit.

Si culmea din tot visul cel mai infricosator mi s-au parut lilieci ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.