7 Comments

 1. Woodisor

  Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care au cazut la “revolutie” (am motivele mele pentru “”), iar restul sa traiasca bine!
  Anyway, in Romania actuala simt un deja-vu! Anyway, poate o sa imi elaborez mai bine ideile in blog :) cand o fi si acesta (poate maine) :P
  See ya!

 2. fanel

  Dap poate ca ai dreptate in ceea ce priveste ghilimelele la cuvantul revolutie, insa ceea ce s-a intmaplat in strada a fost o revolutie, o revolutie cu tancuri indreptate inspre popor.

 3. Monica J

  Fara mari nostalgii as vrea doar sa ma autoinreb:oare daca s-ar intampla azi ar iesi tineri de 14-25 deani in strada desi e decembrie si parca-desi e o iarna calda- a inceput ploaia rece-…ar fi iesit in strada sau ar fi stat la caldura si ar fi frecat-o aiurea pe messenger?

 4. fanel

  Niciodata sa nu spui niciodata…
  Daca le-ai fi luat messenger-ul, daca le-ai fi taiat netul, daca i-ai fi imbracat in uniforme, daca nu i-ai mai lasa sa asculte muzica pe care o asculta, daca le-ai interzice….probabil, tu ce spui ?

 5. Artistu

  Aici sunt de acord cu “fanel”. Si mai ales, cred ca ai putea vedea daca ar iesi, luandu-le CUVANTUL. Ia-le posibilitatea sa spuna, celor care au azi 14-25 de ani, expresii de genul: MI SE RUPE DE VOI, BA ! sau MI-E FOAME ! sau IMI PLACE AIA ! Ei si cand astia mici si tineri, nu vor mai putea spune CUVANTUL, ia sa vezi cum au sa iasa la RAZBEL. Momentan saracii au CUVANTUL dar nu stiu sa il folosesca.
  Dumnezeu sa ii ierte pe eroi ! Si sa ne trezeasca pe noi, cei care am ramas !
  Andrei… ;)

 6. dedeiu

  In caz ca iese Vadim presedinte, ies in strada cu o sabie. Vorba lui:”Ceausescu a fost mare!”. Vorba mea: “Si acum este mic!”.

 7. fanel

  Dedeiule Vadim nu mai are vlaga in el. E basit a picat odata cu Iliescu, numai Iliescu l-a creat pe Vadim ca un fel de babau, ce dreacu ca doar au fost scoliti amandoi tot de Preaiubitulanalfabet si Multpreascuipata…acum e era lui Becali. Fiecare pres(e dinte) are catelu lui Baselu il are pe Becali ;)

  “Comunisti au fost
  Comunisti vor fi
  Pana vor muri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *