A reaterizat Blegoo in blogroll!!!!

Blegoo
Blegoo
Cine este Blegoo??!!?? Da-ti 2 palme virtuale si treci sa umbli prin link-ul urmator: http://www.blegoo.com.

Inainte de blegoo.com a exista blegoo.wordpress nu ai face rau daca ai citi inainte sa incepi sa-l injuri.

Vreti sa stiti care e povestea lui?

Inceputul

Blegoo s-a nascut intr-un moment de amuzament extrem, cand faceam un misto grosier de initiativa “netoo”.

Blegoo s-a nascut din dorinta de a nu ne incolona ca o turma de antilope speriate, in urma leaderilor carismatici ce ne adapostesc la umbra vastei experiente. Nu dorim sa facem parte dintr-o organizatie monopolista. Ne dorim sa fim bloggeri, sa scriem ce ne trece prin cap pentru ca asta dorim noi si asta ne place, nu pentru ca ne spune oarecine sau oarecare cum sa scriem sau despre ce sa scriem.

Dorim sa avem deontologia noastra proprie, care sa tina cont de spiritul fiecaruia, nu sa adoptam deontologia jurnalistica promovata cu atata patos de zoso si compania, deontologie care stim cu totii cat de slaba si fara suport este.

De ce scriu despre el?

Pentru ca a fost un om/caine/personaj/fantoma/nick-name care m-a sprijinit in demersul de a scrie pe blog. A fost acela care s-a ridicat, mi-a dat prieteneste un dos de laba virtuala (Declaratiile lui:”E un trucaj ordinar! Nu l-am lovit pe acest copil! Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!”) si m-a indemnat sa pun osu’ la munca. Nu multi din blogopatratul/sfera/cercul/dreptunghiul romanesc se pot lauda cu asemenea initiative, ar fi interesant sa aflam daca mai sunt si altii biciuiti, siluiti de el ca sa scrie :)) =)).


Asadar Maestre ai intrat in blogroll si sper ca lumea sa vina sa te citeasca cu drag si din bucatica mea de internet numita blog.fanel.ro.

Leave a Reply