Autor

Salut,
lumea ma stie pe net de fanel, cu nick-ul asta am tot comentat pe site-uri, ba chiar am tinut si un blog mai vechi: www.icsigrec.blogspot.com, pe care l-am mutat aici.

De ce domeniu ?

Pentru ca era timpul sa capat o identitate pe net si pentru ca vreau sa invat cat mai multe legate de partea din spate a bloggingului: teme, plugins-uri sau alte wigdets-uri.

Daca va place sau nu ce scriu pe aici ca invit sa va revoltati sau sa va semnati lasand un comentariu acolo unde credeti de cuviinta ca ar trebui completat sau tras de atentie.

Pentru alte discutii offtopic va astept la adresa de mail: stefan.manea [ at ] gmail.com / contact [at] fanel.ro

Ma mai gasiti la urmatoarele:

Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Trilulilu
Hi5

4 Replies to “Autor”

  1. un post foarte interesant, ma bucur ca ti-am gasit blogul pe google , chiar tiam dat si subscription ,ar trebui sa scrii mai des , astept cu nerabdare noi posturi din partea ta ,thanks, si keep up the good work

  2. Mai Fanele, no offence, dar profesional nu existi. Esti ZERO. Mai vorbim cind linkedin a auzit de tine.
    E si-o parte buna, chiar foarte buna, in asta. Daca esti zero profesional, ai toate oportunitatile in fata. Poti fi orice: Lady GaGa, MM Stoica, Warren Buffett, Aristotel. Mai putin Barack Obama, dar asta stiai si tu.

  3. @crinela: E adevarat ce spui tu, Eu sunt un Nimeni Online. As dori sa aflu ce te-a facut sa-ti emiti aceasta parere la mine pe blog?
    Nu ma visez Lady GaGa, MM Stoica, Warren Buffett, Aristotel, cat despre Barack Obama e clar ca nu pot fi el. Sunt putini care pot juca rolul de presedinte al Americii intr-o situatie atat de grava…Barack este actorul perfect al poporului american, oaia de sacrficiu care sa dea maselor ceea ce vor sa asculte.

Leave a Reply