Ai nevoie de un serviciu dentar de calitate? Contacteaza o clinica stomatologica din Bucuresti

dentalpremier.ro -clinica stomatologica bucuresti
dentalpremier.ro -clinica stomatologica bucuresti

Te afli in capitala si esti in cautarea unei clinici stomatologice din Bucuresti care sa-ti ofere servicii de calitate, oferte bune de pret si rapiditate in servicii? Citeste mai departe pentru a afla numele unei clinici, impreuna cu serviciile pe care le pune la dispozitie si cu avantajele pentru care ar trebui sa suni acolo si sa-ti faci cat mai repede o programare.

Servicii de care poti beneficia intr-o clinica stomatologica din Bucuresti

O clinica dentara dispune de obicei de mai multe cabinete care sunt situate astfel incat pacientilor sa le vina usor sa ajunga acolo din mai multe parti ale orasului sau ale tarii. Acesta este si cazul Dental Premier. Cu 15 ani de activitate pe piata, o echipa de medici specialisti care pot oferi consultatii la nivel inalt, tehnologii performante si certificari internationale, clinica dentara din capitala ofera, prin cele 9 cabinete disponibile, servicii eficiente si solutii rapide la problemele pacientilor.

Dental Premier propune o gama extinsa de servicii pentru ca tu, ca pacient, sa-ti mentii sanatatea orala in parametri optimi. Stii cat de important e un zambet relaxat si sanatos. Te ajuta foarte mult atat in relatiile cu ceilalti, la munca. Insa, cel mai important, iti ofera o incredere sporita in tine.

Atunci cand simti ca dantura ta nu e asa cum ar trebui sa fie, iti lipseste un dinte, te doar o masea de minte sau ai carii care te ingrijoreaza, contacteaza o clinica stomatologica Bucuresti.

Printre cele mai frecvente tipuri de servicii dentare de care poti beneficia se numara urmatoarele:

 • Implant dentar
 • Protetica
 • Aparat dentar
 • Chirurgie dentara
 • Parodontologie
 • Endodontie
 • Albirea dintilor
 • Radiologie dentara
 • Tratament carii
 • Stomatologie copii

Cele mai obisnuite solutii dentare care iti pot transforma total zambetul

 • Curatare dentara profesionala. Fiecare dintre noi ar trebui sa mearga la curatare dentara profesionala si la detartraj cel putin o data pe an. Nici nu iti dai seama cat de mult poate face o curatare dentara pana cand nu te vezi iesit de la dentist si te privesti in oglinda. Aici intra si albirea profesionala a dintilor. Cu adevarat spectaculos, odata ce primesti un asemenea serviciu, si infatisarea ta, dar si starea ta de spirit vor fi cu totul altele.
 • Tratament carii dentare. Cariile sunt ingrijoratoare, dar pe langa aspectul fizic, e vorba de durerile de dinti pe care le pot cauza. Niciodata sa nu lasi o carie sa isi faca de cap. Imediat ce observi ceva in neregula, ai o sensibilitate sau vezi mici pete pe dinti sau intre dinti, consulta un medic stomatolog ca sa-ti spuna ce e de facut mai departe.
 • Implant dentar. La Dental Premier poti avea parte de un implant dentar de top, chiar si rapid daca ai nevoie, intr-o singura zi. Un dinte sau mai multi lipsa poate afecta foarte mult o persoana. Te face sa te inchizi in tine, sa te jenezi si sa nu mai fii tu, cel dinainte. In acest caz un implant dentar este de dorit. Desi in unele cazuri, procesul se poate intinde pe o perioada indelungata, la clinica stomatologica din Bucuresti poti avea parte de servicii de calitate, cu implanturi si lucrari fixe in doar 24 de ore.

Nu doar cele enumerate mai sus se afla printre solutiile oferite de un cabinet stomatologic, insa acestea sunt probabil unele dintre cele mai cautate servicii. Pentru o proteza dentara fixa pret intra pe site si vezi in functie de anumite criterii cat te-ar putea costa in final un asemenea serviciu in capitala.

Recomandat din partea tuturor medicilor dentisti este ca tu sa vizitezi periodic specialistul pentru a preveni aparitia anumitor afectiuni care te-ar putea ajunge mai tarziu mult mai scump.

Contact

+40742.288.440

contact@dentalpremier.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *