Alegeri 2009

Mi-e groaza ca vin iar alegeri si nu avem din ce alege.

Mircea Geoana – un lider sters fara idei.

Traian Basescu – a fost n-a reusit nimic ba chiar a incurcat itele si mai tare.

Corneliu Tudor Vadim – sa fim seriosi el trebuia sa se retraga cand s-a retras jucatorul in umbra caruia s-a dezvoltat:Ion Ilici Iliescu(pentru prietenii care-l reneaga “Va multumim dragi mineri”).

Crin Antonescu – Cea mai stearsa personalitate, cred ca si Tariceanu era mai carismatic ca baiatu asta.

Sorin Oprescu? – pentru ce sa intram in cartea recordurilor pentru cel mai stupid popor care alege de 2 ori un primar de Bucuresti la carma tarii…dintre care amandoi visatori mai ceva ca Luceafarul eminescian?

Cum scapam de mentalitatea de ciubucari si fomisti a conducatorilor nostrii? Teoria mea este ca schimbare se face in sens invers, puterea intradevar este la noi cei multi, prosti si desculti. Daca noi ne educam( avem oare ceva de pierdut daca facem asta?) ii vom obliga pe ei sa schimbe stilul de viata sau ii vom forta sa paraseasca locurile pentru alte varfuri careies dintre ai nostrii, dar cu conditia ca cei are vin sa fie tot ca ei.

Personal cred ca ne gasim in aceeasi pozitie in care se gasea Romania anilor ’30-’40 si atunci vin si intreb: Avem dreptul sa-i judecam pentru ce au facut rau atunci avand in vedere ca la aproape 100 de ani distanta facem aceleasi greseli.

6 Replies to “Alegeri 2009”

  1. Nu, n-avem dreptul sa-i judecam. Dar nu putem sa ramanem indiferenti la faptul ca deciziile noastre trebuie sa fie responsabile. Eu nu stiu inca cu cine o sa votez. Si poate ca, vorba unuia mai batran intr-ale vietii cu care sporovaiam pe aceasta tema, majoritatea vor alege raul cel mai cunoscut dintre toate si prea putini il vor alege pe acela mai mic. Pentru facem fata mai usor unei situatii grele, dar cu care ne-am mai intalnit decat uneia noi-noute despre care banuim ca poate e mai usoara caci numai simpla posibilitate ca am putea avea o surpriza neplacuta ne face sa-i zicem “Pas”.

  2. Sunt de acord cu tine dar “pas”-ul pe ei ii avantajeaza si asta inca nu am invatat noi.

    Pas-ul este forma prin care noi ne spalam pe maini ca n-am facut o tampenie si ei au o justificare…lumea nu vrea sa voteze.

  3. Da ai dreptate mi-a scapat…cred ca se pliaza foarte bine pe profilurile celorlalti, e tot un parvenit care incearca sa urce mai sus…teama mi-e ca are sprijin extern s-o faca si o va face ;)

Leave a Reply