American Movie

Aseara n-aveam ce face si am urmarit doua episoade din filmul “Californication”, dupa ce in prealabil urmarisem un film cred ca tot de factura americana despre cum vor sa ne violeze uman forte oculte de la francmasonerie si pana la papalitate.

Dileme de dupa vizionare:

1. Americanul din filme se diferentiaza multa fata de cel din realitate: ala din film bea, fumeaza, se drogheaza, il doare in pula de tot, fute tot ce prinde pe tronsonul de varsta 12-80 de ani, in rest realitatea e una cruda in care lui ii e frica sa bea pentru ca are agresivitate exacerbata din nastere si tratata cu hrana fortata cu germeni de crestere si se caca pe el daca nu-si plateste impozitele ca altfel plateste amenzi de-l ustura fundu ca dupa hemoroizi.

2. Unii au senzatia ca au descoperit miezu din dodoasca daca au aflat cate ceva despre francmasonerie si incearca sa ne spuna despre toate acestea, culmea utilizand aceleasi procedee ca si cei mentionati mai inainte.

3. Am ramas si cu o dilema in urma filmului “Californication”: daca tu ca individ vrei sa-ti recastigi sotia, sa fie a ta, adica sa nu ti-o mai futa altul, de ce nu incerci sa schimbi modul tau de viata si te complaci in aceeeasi degringolada adultera. Stiu ca e doar un personaj intr-un film, dar constat ca exista in viata reala oameni care una declara ca vor viata cu familie si tot tacamu’, dar care in rest practica zburatul din floare in floare plangandu-se in momente critice de oboseala ca sunt satuli.

4. Pana la urma ce e mai important in viata sa dezvolti spiritul sau fizicul?

Leave a Reply