Angajatorii de top

Huh….de vreo 2 saptamani am inceput sa-mi depun cv-uri pentru diverse job-uri.

Pentru inceput eu caut un job fara prea multa bataie de cap de operator calculator cu un salariu nuf aorte mare, ca sa-mi pot vedea si de ale mele studii si alte rahaturi. Nu vreau sa-mi bat capu cu joburi mari pentru ca pus si simplu am nevoie de o pauza intelectuala pentru a ma focusa pe studiat diverse chestii.

Si depun ca omu gospodar de dimineata si pana in seara. Lume buna si aleasa, caut numai joburi care se specifica Operator calculator. Ei si ce sa vezi dracia dracu:
Compania: “Buna ziua suntem de la compania Icsulete SA si am dat peste CV-ul dvs. Ne-am gandit dupa ce am vizualizat CV-ul ca ar fi mai okay sa va oferim un post de agent …bla bla bla.”
Eu: Doamna/Domnisoara/Domnule(ca am primit mai multe astfel de telefoane) pentru ce am aplicat eu ?
Compania: Da da stiti noi ne-am gandit ca pregatirea dvs…
Eu: Daca vroiam sa ma fac agent sau consilier financiar sau broker ma faceam si singur.

Traducere:

Mancat-as nu mai aplica nici dreacu pe prafu asta daca scriem ca vrem agenti care sa faca imposibilul sa scoata clienti din pamant din iarba verde. Pe praful asta e ca si cum ai vrea sa scoti orez in desertu’ Sahara. Pai si ce facem in cazul asta? Hai sa bagam asa la misto ca avem nevoie de operator, de analist financiar si cand ii chemam ii punem in fata faptului implinit:agent vanzari.

Leave a Reply