Articole interesante

 • Meda 23 scrie despre emisiunea “Arena Leilor”, unde o d-soara a venit cu o propunere de afaceri, iar Calin Fusu zambea pe sub mustati ca un motan in calduri. Am vazut si eu emisiunea si mi s-a parut fascinant cum colegii de platou l-au cam luat peste picior zicandu-i ca a gresit emisiunea.

  Articolul despre “Arena.. ” il vedeti laMeda23

 • Un alt articol interesant am gasit la IYli, de fapt scris de ea sub forma de guest post pentru Florin Puscas si preluat si de Aprozarnet:

  Teribilul Maiorescu

  “Care este adevăratul frate al românului acum? Codrul??? În nici un caz…

  Să fie oare maşinile de lux care se învârt în Mamaia, odată cu începerea sezonului estival? Bijuteriile grele care atârnă la gătul tinerelor machiate excesiv sau al baieţilor care consumă băuturi fine şi scumpe? Atât de fine, încât uiţi şi de origini, uiţi de gustul lucrurilor simple, date de Dumnezeu?

  “Lumea bună”! Hm… Explicaţi-mi, vă rog!

  “Muzica bună”!

  Restu articolului la Florin Puscas

 • La Radu Georgescu pe blog avem un articol legat de problemele pe care le intampina antreprenorul. Radu Georgescu va readuc aminte este cel care a infiintat prima firma GECAD si care in 1994 a inceput dezvoltarea antivirusului RAV, dar si a altor 3 softuri cu care nu a avut acelasi succes.

  Problemele antreprenorului

  Ca orice Roman cinstit o sa incep acest blog prin a ma plange.

  In restul articolelor voi promova antreprenoriatul, voi arata ce bine este, cata energie degaja activitatea asta, cate oportunitati genereaza, cat inveti, cati prieteni iti faci…..

  O sa incep prin a spune cata energie consuma antreprenoriatul, cati dusmani capeti, cata munca, cat stres… Ooooo…. ce nashpa era la inceputuri cand venea ziua de salariu si stiam ca 10 (apoi 20, 30…. 50… 70 de oameni + familii) depind de capacitatea companiei (deci si a mea) de a le plati salariile. Ce responsabilitate!

  Cate situatii in care nu se stie daca iese treaba sau nu.

  Restu articolului la Radu Georgescu

 • Dimulescu ne povesteste despre ‘Jigodii’ :

  Jigodii

  Sunt două feluri de oameni pe lumea asta. Cei normali şi cei care au cîini în casă. Dădeam ieri o tură prin parcul “Titănel”. Am văzut o copilă de 3-4 ani ţinînd în lesă un labrador. Mare era jigodia. Pentru aşa-zisul posesor de la capătul lesei, cîinele era mare. Mă gîndeam.. ce se va întîmpla dacă jigodia o ia razna? Dacă vrea să se mîrlească cu o femelă diversă în capătul celălalt al parcului? Sau ce se va întîmpla dacă lîngă labradorul nostru apare din senin un maidanez pus pe rele? Răspunsul e: ne doare-n cur.

  Restu articolului la Dimulescu

  textu ca textu da linku’ lu dimulescu face toti banii : “http://dimulescu.blogspot.com/2009/06/o-lacrima-pentru-jacko-o-lacrima-pentru.html

Leave a Reply