Asta nu e Romania!

Am fost urat surprins sa constat ca in oras au aparut niste mizerii de panouri in care suntem jigniti cu tot felul de mesaje la adresa tarii si a poporului roman. Un fond negru cu scris alb ne oboseste retina mai peste tot, unde mai pui ca sus troneaza un link portocaliu spre o adresa : http://www.astaeromania.ro.

Citesc zilele trecute la Ionut Iancu despre ele si azi citesc un alt text la badpolitics.ro, legat de reclamarea la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii facuta de Mihai Tociu.

Salutam reclamarea dlui Mihai Tociu la consiliul respectiv, dar cu tot respectul pot sa-i spun ca nu vor lua nici o masura. E clar ca este o campanie inceputa pentru a scarbi populatia sa nu mai iasa la vot sau sa fuga din tara, pentru ca dumnealor sa poata sa voteze iar la 10 maini pe 3 secunde votu’. Si unii si ceilalti fura. Practic ne aflam intr-un vid de reactie in care doar o revolta mare ar putea inlatura dictatura democratica instaurata prin furt si un cutremur pe scena politicului.

Un sustinator al lui Traian Basescu zilele trecute mi-a declarat ca pentru el Presedintele este nu nou Alexandru Ioan Cuza pentru ca nu-i mai lasa pe PSD si PNL sa fure. Cand i-am zis ca Presedintele nu a facut nimic in cei 6 ani ca sa aduca bunastare in tara cum a promis, mi-a replicat ca ce Iliescu a facut. Se pare ca suferim in continuare de simdromul Bunicuta Rosie.

Mai apoi mi-a adus la cunostinta ca tot in vremea lui Iliescu Iorgovan a facut constitutia in asa maniera de a-l minimiza pe presedinte ca act decizional. N-am citit Constitutia, dar refuz sa cred ca un om care are serviciile secrete la picioare intr-o tara nu poate lua o decizie din pozitia de putere pe care o detine.

Altfel ne bucuram in continuare ca avem un presedinte iubit de toate cancelariile straine, de la Rusia si pana la USA. Se vede treaba ca suntem in plin experiment social-politic: un presedinte, o tara, un popor si sa-i vedem cum se mananca intre ei.

Da stiu, m-au platit mogulii cei rai sa scriu si sunt o jigodie comunista!

Jean Moscopol -Tara comunista

Vezi mai multe video din muzica

Leave a Reply