Au plecat putin…

Cand traiesc le ignoram si le lasam sa sufere, dupa ce in prealabil le-am adorat pana la obsesie. le copiem stilul de haine, le copiem miscarile si vocea, dar le uitam asezate undeva “intr-un colt de etajera” a mintii bolnave. Tarziu cand aflam ca s-au dus le mai ascultam o perioada si dupa se asterne uitarea in mintea noastra comuna.

1. Ultima dintre cele plecate este insusi Madalina Manole. Un destin tragic, o poveste de iubire, un scop de viata ….ca un testament trist scris parca pentru ea, spune:

“Si vei pleca, nu mai sunt femeia ta
Si vei pleca spre pagana libertate…”

2. Tatiana Stepa. O voce, o quitara si-un destin la fel de tragic. Un produs 100 % Cenaclu Flacara ca si Madalina, ne-a incantat in foarte multe concerte. Cantece triste, cantece de dragoste, cantece de lupta Tatiana le-a cantat cu responsabilitate artistica.

3. Laura Stoica. Un accident stupid, un strop de neatentie si Laura ne canta din cer. Media o uitase si pe ea, iar cand a murit toti au inceput sa-i difuzeze piesele obsesiv. Pana atunci toti mergeau pe burta: “Publicul nu cere asa ceva!”, veche replica prin care isi scuza presa nesimtirea. A plecat ca un “Actor grabit…”

4. Anda Calugareanu. O alta mare voce a noastra pe care din pacate am descoperit-o tarziu cand ea era deja dusa dintre noi.

Nu obosea niciodata, nu se dadea batuta nici atunci cand lacrimi grele ii ardeau obrajii si sufletul. Asa si-o aminteste Ioana Bogdan, cea care a vazut-o crescand in televiziune pe Anda Calugareanu.
Sursa: Jurnalul.ro (Minunea botezata Anda)

5. Mihaela Runceanu. O disparitie prematura pentru o voce ca a ei.

Cam atat despre cele cantarete disparute dintre noi…sa le fie sufletele linistite pe unde le poarta pasii spiritul.

Leave a Reply