Bacovian de trist

Draft style:

Incep sa devin bacovian de trist si nu inteleg de ce. Desi in ziua de zi cu zi sunt realmente si un om fericit in scris nu pot exprima asta. E un blocaj la nivel de creier fizic-inima-creier psihic care nu da voie mesajelor optimiste sa iasa din cutie si sa intre sub forma de litere pe hartia virtuala a blogului.

Citesc acum o carte in paralel cu cititul de pe bloguri.

Constat ca lumea se imparte si se desparte in tot mai multe organizari sociale care mai de care mai crete. E frumos si pe internet ca in spatele calculatorului poti fi cine vrei tu, chiar daca tu ai burta poti fi un tnara chipes de 1,90, blond cu ochi albastrii numai bun de rupt gura pizdelor in 2, poti fi un macho man care dimineata se trezeste in patul altei femei decat in ala in care s-a culcat de cu seara sau poti fi compion la orice vrea giroscopul tau de orgoliu de mascul feroce si imberb.

Asa scriam intr-un draft care se pregatea sa fie un text chiar reusit, zic eu plin de modestie ca porcu de curatenie. Nu pot a scrie texte din 2-3-4 bucati. Imi place sa scriu( Stiu prost!!!!) textele dintr-o bucata. Nu pot face un colaj de ganduri din acelasi tip in 4 zile. Ideile vin si pleaca. De cele mai multe ori pentru texte scriu 10-15 minute, se scurge povestea din cap spre maini si mainile o astern pe taste si tastele lasa urme adanci pe blog.

Cineva mi-a reprosat ca scriu mult prea trist pentru vietile si asa triste pe care le ducem de zi cu zi. Altii se intreaba daca am patit ceva. NU e nimic rau care sa se intample in viata mea, fata de ce rele s-au intamplat pana acum. Au curs cateva momente din viata in care am intrat intr-un soi de revizie tehnica unde fac o recapitulare a unor povesti de peste timpul scurs intre cele doua primaveri, asta care vine si cea care a trecut.

Am doua anotimpuri in care cad lat lovit de astenie: toamna care izgoneste vara si primavara care alunga batrana si greaua iarna.

Leave a Reply