Bani pe post sau cum vom deveni bloggeri profesionisti


Am dat la un moment dat pe net, pe twitter, pe toate canalele blogosferice de acest site interesant . La inceput mi s-a parut ca e una din celelate reclame de genu:”Castiga acum un catralion de lei jucand inteligent scheme de pacpac pe net pe site-ul XXX.ws.com.net.il.ro.th”. dar privind mai atent am observat ca nu e un clasic site de mlm-isti indoctrinati. Oamenii au mirosit ca Romania e o vaca buna de muls cu multa productie la hectar in ceea ce priveste postarea blogosferica si s-au gandit sa-i monetizeze pe baietii si fetele care scriu deocamdata din placere.

Daca au talent de ce sa nu o faca ? Cati dintre noi n-am visat sa castigam bani din pasiunile pe care le avem ?

Aparitia acestui site cosnider ca are si un efect ecologic in ceea ce priveste scrisu pe net, omu daca vede ca-i iese bani dintr-un articol serios nu o sa mai scrie susanele de 2 lei ca dehhh :”asta vrea publicu dupa cum ar spune OTV-ul”.

Un alt punct de plus pe care il pot acorda oamneilor care au gandit toata treaba asta este ca ofera o mana de ajutor persoanelor necunoscute si care n-au trafic de enspemii de vizitatori si ca re nu sunt primii in Zelist dar care au talent la scris.

Deci in concluzie tastati –>> http://banipepost.com/ si spor la scris.

Multumesc DanyBlog primu la care am vazut treaba asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.