Basescu,Vadim,Becali,Tariceanu….

Basescu a intrat in campanie desi alegerile in care ar trebui sa se implice incep peste un an.

Acu explicatii am avea cam 2 :

1.) – Il mananca palmele sa se mai lupte electoral cu unu si cu altu sa mai hatuiasca si sa se simta haituit

2.) – Partidul BOC “fan club Base” este intr-o furtuna electorala si capitanul incearca sa rederseze barca ca sa nu se loveasca de marginea sondajelor.

Alegerile de anu asta ne prezinta aceleasi triste fete cu care ne-am obisnuit de 18 ani incoace…pe ici pe colo unui au mai murit macinati de blesteme si corupti de putere, dar in mare garnitura pleaca din gara cu aceleasi fete de curci plouate care astepata ca hienele imaprtirea cascavalului si ocuparea unui rol in marea scena a Puterii.

Pe de o parte unii imbraca haina sfioasa a Opozitiei unde incearca sa arate poporului cu degetu ce fac astia si pe de alta parte invingatorii imbraca haine de gala, imbraca in alb firme fantome si incep chiolhanurile si pomenile pentru cei cu care de mana si cu credinta in sfanta democratie.

Uitati-va un pic si-o sa vedeti ca pana si tinerii politiceni incep sa capete forme belzebutiene, incep sa se tranforme in baronasi de vita noua cu Q7 la scara si amanta pe post de secretara, locuind in case de protocol din care spera ca macar 3-4 generatii sa locuiasca acolo.

Isi voteaza pensioare de 10000-20000 de parai ca sa-si odihneasca oasele batrane cand le-o veni randu si da-i cu Doamne miluieste sa fericeasca pe cei saraci cu duhul afacerilor care le-au stat la capatai la vremi de mare tanguire si zbuciume electorale.

Basescu prinde aripi si zboara, Tariceanu joaca rolul unui contopist care nu iese din litera legii, Becali se joaca de-a iscoada la palat, Vadim e ultimul pamfletar al curtii si joaca mana unei ultime campanii….restu se strang in jurul lor ca niste slugi credincioase si pun caramida peste caramida pentru construirea micilor Dumnezei electorali….numai poporul suduie si scuipa sange c-au pus iar biciu cu impozite pe ei….Doamne Vino Doamne, Sa vezi ce-a mai ramas din oameni…..

Leave a Reply