Bautura, tigara…drogurile.

90% din muzica populara de la noi are cel putin o trimitere la tigari si bautura.

Ce poti spune despre un astfel de popor in care isi elogiaza mai mult bautura decat eroii sau tigara decat valorile?

Imi pare rau pentru nationalistii exacerbati care se vor supara pe treaba asta, am trecut si eu prin halta lor insa n-am gasit linistea, echilibrul pe care il cautam. Sunteti la fel de lasi sa cantati cantecele astea cand beti o tigara sau cand fumati la posta o sticla de vodca, acelasi stil de nationalist de cafenea.

Drogurile care ne ucid si ne transforma inca din inceputurile vietii sunt tigara si bautura. ABC=ul drogurilor, Abecedarul mortii este scris de prima tigara pusa in gura si primul gat de alcool furat in treacat pentru a-ti stapani emotiile. Stapanire pe dracu! Le ascunzi in cea mai neagra si blestemata camera a vietii tale: frustrarile batranetii.

Totul incepe cu un fum si se face scrum,
Totul incepe cu un gat si se face zat.

Ciroza unei natii muscate de alcool de la cele mai mici varste si tumoarea pulmonara a unei tarii care trebuie sa gesticuleze febril si cu stil o tigara aprinsa o vezi in fiecare dintre noi.

“Si acum oamenii mari sa fumeze”, am auzit-o la un parastas cu directie fixa catre mine care aveam 20 si ceva de ani si nu fumam. Am fost excomunicat din mica lor comunitate de viciati. Nu stiau ca fumasem si eu intr-o perioada si ca ma lasasem inainte de a ma apuca. Am stat langa ei si i-am sfidat cand orgasmau cu fumul in nari si cafeaua sub bot.

Ma uit si deplang soarta celor care se cred zmei. Am vazut atatea morti si reinvieri din morti alcoolici sau atatea tusete batrane ale rudelor si prietenilor fumatoare, incat am inceput sa urasc petrecerile care nu pot exista fara un strop de alcool sau o tigara. Nu sunt ipocrit beau si eu si am fumat, insa caut in fiecare zi sa reduc daca se poate pana la 0 consumul. Ce misto te trezesti a doua zi cu capu limpede si fara sa mirosi ca un tutungiu profesionist. Cum o fi sa nu-ti mai miroasa gura a mucuri de tigara stinse in apa dimineata?

Bautura si tigara ABC-ul drgourilor de mai tarziu si lipsa de educatie a vointei duc la neputinta de a te schimba pe mai tarziu…ele dau greutate acelui Nu Pot Sa Ma Las Pentru Ca NU VREAU.

One Reply to “Bautura, tigara…drogurile.”

  1. Pingback: Tweets that mention Fanel.ro | Fanel.ro -- Topsy.com

Leave a Reply