Blogul fata in fata cu twitteratiunea

Scriu pe blog cand am chef si cand vreau sa spun ceva. In ultima vreme am auzit tot felul de reactii pe diverse medii ca as fi negativist, ca scriu emo, ca scriu aiurea in tramvai si ca am o atitudine de hater.

De ce scriu?
Scriu pentru ca ma deranjeaza anumite chestii si vreau sa trag semnale de alarma privind probleme pe care le intampin in realtionarile cu altii, in socializari. Nu pot sa scriu chestii flufy doar pentru a fi scrise, pentru asta am optiunea de a pune coduri embeded de muzica.

Ce m-a suparat?
Pe twitter cand si cand arunc mesaje. Am aruncat mai devreme un mesaj pe twitter cu un text despre Windows 7. Am primit imediat RT din partea unui tip care se ocupa cu ceva functii pe la Microsoft. E trist sa vezi cum citind ca bag ceva de Windows 7 sa-i vezi reactionanad cu un RT la o discutie despre un produs al lor. Daca asta inseamna socializare pe parte de produs mi-e incepe sa nu-mi mai placa. Si ce sa fac acum ca sa fiu bagat in seama de mai marii globosferei si sa intru la masa cu contracte de publicitate? Sa dau o limba atent impinsa in fundul lor + RT-urile aferente si inscrierea in fan cluburile lor de prin toate mediile de socializare? Nu pot, imi pare rau. E mult peste demnitatea mea. Am vazut pre multi care au procedat asa si au ajuns oarecum la masa lor. Sa cersesc ca un sclav o masina in teste sau un aparat in teste doar ca sa scriu un review si sa moara de ciuda dujmani ca eu sunt cel mai sclav dintre cei mai buni? Nu pot, sincer e peste demnitatea mea. Mai bine dreacu mor cinstit si cu conceptiile mele decat sa mor cu impresia ca sunt cel mai bun cand de fapt eu nu sunt decat un nimic intr-o mare de nimicuri care ne dam o laba in cerc avand senzatia ca suntem cei mai tari si ca suntem produse vandabile pe o piata ciumata si lagarizata. Baieti cand veti intra pe piata internationala romanismele lasati-le acasa, acolo nu prinde la public marlania specifica si limbixtionismul autohton.

Ce concluzie trag?
Sunt un frustrat suparat pe viata, voi sunteti cei mai buni, eu raman mereu forever acelasi hater de serviciu nemultumit de tot cu probleme si blocaje la nivel de frustrare. In rest mult succes la ciordit idei din vest, capetele pe care le aveti pe umeri sunt doar ca sa nu va ploua in gat.

One Reply to “Blogul fata in fata cu twitteratiunea”

  1. Pingback: Tweets that mention Fanel.ro | Fanel.ro -- Topsy.com

Leave a Reply