Boc, vinovatul de serviciu

“Numitul Emil Boc se face vinovat in calitate de acuzat de incompetenta politica in gestionarea economica, sociala, politica si administrativa a Romaniei.”

Emil Boc, Traian Basescu, Adriean Videanu, Vasile Blaga
Sursa: emaramures.ro

Nu doar Boc este buba care a dus Romania pe culmile disperarii economice, vinovatii adevarati sunt si cei care l-au sprijinit pe Boc si care au castigat alegerile in Romania de 2 ori mintind cu nonsalanta si buna stiinta.

Nu va mai ascundeti in spatele marelui carmaci Traian Basescu si a ceea ce a facut el pe vremea cand era ministru al transporturilor sau primar in Bucuresti, daca si-a indeplinit sarcinile in calitate de subordonat asta nu atrage dupa sine concluzia ca stie sa si conduca o tara.

Intr-o lupta adevarata cele mai grele decizii le ia un presedinte, un imparat, un rege, un lider adevarat. Cei care se ascund dupa fustele incalcite ale subalternilor dand vina obsesiv pe ei sau pe cine stie ce extraterestrii zburatori, aia sunt niste fatalai care nu au ce cauta in functia suprema de conducere intr-o tara.

Am votat in 2004 cu Basescu de frica a inca 4 ani sub PSD si peste ce am dat? O gasca de Videni, Berceni, Udreni, Cocoseni, Blagieni si alte familii imbogatite peste noapte in 5-6 de ani de conducere a tarii si un parcurs intertial al unei economii jucate la poker-ul imobiliar.

In 2009 n-am mai putut sa votez cu Traian Basescu, dar nici Mircea Geoana nu mi-a facut cu ochiul. Desi am fost tentat sa votez cu Mircea Geoana pentru a da o lovitura celor care fusesera incapabili sa conduca timp de 4 ani, cand am ajuns in cabina de vot mi-a fost frica de inca 4 ani de chin si de procese de constiinta civica.

Asadar nu uitati daca azi, maine, poimaine o sa platiti TVA 25 %, o sa platiti cota unica 20 %, salariile vor scadea, preturile vor creste nu BOC este vinovat. Vinovatul este cel care a pus umarul la ridicarea lui in functie, vinovatii suntem noi pentru ca fie ca avem interese sau fie ca avem credinta in puterea unui om sau a altuia, votam cu buzunarul si cu mintea pilaf de la minciunile care ni se tot baga pe gat.

FMI, UE, NATO, America, Congo… nu au nici o vina ca noi suntem prosti si nu vrem sa ne educam sa nu mai fim mercenari pentru un partid sau sa cadem in plasa unui kil de ulei si/sau alte “cadouri” oferite in campanie electorala.

Sa aveti spor si mintea cea de pe urma la urmatoarele alegeri.

Reclama mascata: Cititi la Saturnianul despre Radare si Antiradare si la Artistu un text despre Tae-Kwon-Do, singura arta martiala primita la Jocurile Olimpice.

4 Replies to “Boc, vinovatul de serviciu”

  1. nu Boc e vinovat, el săracul poate chiar e bine intenționat, dar pălăria guvernării s-a dovedit a fi prea mare pentru el.

  2. @Camil: cand guvernezi de capu altuia asa se intampla. Boc nu este decat o paguba colaterala a politicii infecte facute de dubleta Basescu-Udrea. Acum cand Boc n-a mai ascultat ordinele incearca sa-l discrediteze si sa arunce in derizoriu PDL-ul si pe Boc si sa mute atentia pe mai noul partid UNPR facut cu ajutorul Generalului Oprea.

    @Lutyk: el a gresit cand a acceptat sa intre in cursa intinsa de Basescu ca castigarea celui de al doilea mandat.

  3. Pingback: Un fleanc…ne-ati ciuruit!!

Leave a Reply