Mizeria 1 TV – Mereu Tampiti –

Am dat din greseala in seara asta peste o mirobolanta emisiune de un real succes si de o cultura nemarginita. Mi-au lacrimat creierii de rusine ca un cacat de televiziune pe numele ei antena 1 s-a putut gandi la un astfel de format de emisiune >>>> Ochiul soacrei.

Am inteles in sfarsit ca la noi in Romania aurolacii fac emisiuni de teviziune.

Cum poate un om zdravan la cap si fara sa aiba macar un certificat la spitalul de nebuni sa faca un astfel de format. Ma intreb oripilat pana peste muntii de rusine care m-au cuprins cum poti sa violezi televiziunea cu un astfel de tip de emisiune. Hai ca poate Test de fidelitate, Tradati in dragoste, Din dragoste, Nora pentru mama le-am mai putut inghiti, dar jegosenia asta de emisiune a depasit orice urma de verticalitate a celor care fac televiziune.

Petardeii care cred ca sunt realizatori de televiziune at trebui sa mearga la mormantul lui Bocanet, Vornicu si alte personaje care au facut televiziune si sa linga mormantu in fiecare zi pana se face luna…dar mai bine lasa ca la cum ii stiu pe astia de incapabili or sa lase bale pe mormant sau pangaresc locul de odihna ca cine stie prin ce funduri grase si obosite pline de hemoroizi si basini de securisti au zacut limbile lor de muciosi.

Pentru mine WC numit televiziune Antena 1 a murit in seara asta pentru totdeauna. E un capitol care s-a nascut din bani furati(vezi Dunarea si conturile secrete ajunse pe mana unor ovrei hrapareti) si a murit ingropat de un munte de rahat izvorat in lacrimi de rusine care apasa peste o tara si asa lovita de blestemul Mioritei. O tara unde nimeni nu mai face nimic pentru nimeni si unde prostia si delasarea fac casa buna.

In final deplang soarta unei tari printr-o melodie pe versurile regretatului Corneliu Coposu – care a facut puscarie pentru ca eu azi sa vomit in fata televizorului si a unui WC de televziune, pe numele ei Antena 1- si cantata de regretatul Valeriu Sterian care chiar daca a fost un alcoolic nu m-a facut sa ma simt atat de prost uitandu-ma la el.

Canta: Valeriu Sterian
Versuri: Corneliu Coposu
Melodie: Ruga
Sursa: Trilulilu.ro

Valeriu Sterian – Ruga
Asculta mai multe audio Muzica »

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.