5 Comments

 1. Saturnianul

  Maestre la textul asta am ramas cam cum ai ramas tu la ala al meu cu dilema veche :)) Io n-am vecini indieni ca sa le moara ceva de pe casa da’ zic asa: sa-mi caza paru’ de pe talpa daca pricep ce-ai zis tu si mai ales cum simti ca ti se ridica adrenalina cind vine vorba de bursa. Dar e bine ca te simti excelent si-ti doresc multa bafta sa devii bun brokeraj.

  Altfel, stim ca suntem doi dusi fiecare pe calea lui :D Atita timp cit ne intelegem si nu ne scuipam reciproc e perfect :))

 2. Saturnianul

  Ma, s-ajungi tu preceput si tare ca m-apuc si io de investitii la bursa si te iau pe tine pe post de broker :) Acum, sa tii ca mi-a mai trecut asta prin cap si am avut ceva intentii da io nu ma pricepeam nu stiam in ce broker sa am incredere…

 3. @Catala: Io sper ca in 6 luni sa ma pun pe picioare si sa pot intra in Ring….primavara lui 2009 cred ca o sa fie o primavara frumoasa. Cu floricele si buruieni.

  Daca stam pe margine tot timpul no sa prindem niciodata trenul….ceeea ce vezi acu e poate un nou inceput in bursa, reorganizarea strategiilor, reorientarea drumurilor….e o perioada magica din punctul asta de vedere ;)

  Totul sta in DISCIPLINA…daca nu esti disciplinat te poti arde rau de tot.

 4. Conteaza si experienta insa dupa cum imi zicea un om din piata poti sa fi as in tot domeniu sa stii da fir a par toata materia daca nu esti disciplinat si inchizi un ordin din frica poti pierde o caruta de bani si nu e tocmai confortabil. E bine sa-ti stabilesti un prag de pierdere pana la care nu-ti iesi din minti si sa joci cu el, dar e bine sa te tii de acest prag fara a intervenii din frica. Bursa e un joc intre exces si pierdere cu cat le gestionezi mai bine cu atat esti mai castigat. Si cel mai imp lucru trebuie sa nu te implici emotional in tranzactii pentru ca ai sa risti sa pierzi si mai mult. Aici nu e loc de optimism sau pesimism e nevoie de strategie si disciplina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *