Cacaturi se intampla mereu… #motamot

…varianta pe engleza suna mai bine “Shit happends!”. Sunt clipe cand te simti pe val si clipe cand te intorci cu picioarele pe pamant trangand o gura de aer rece in piept.

Oamenii se schimba si viata isi continua acelasi curs nenorocit. Unii s-au nascut cu stea in frunte, iar altii muncesc pe rupte pentru ce au. Pe langa aceste doua categorii se numara si cei care pierd pe mana lor. ei sunt pierzatori alergatori.

Alergam haotic pentru a infaptui un scop in loc sa cautam un scop fara a-l atinge. Un tel atins te urca pe un piedestal si-ti pregateste o frumoasa cadere in gol…cu plasa sau fara tu vei fi in cadere. Plasa e doar pentru sustinere fizica, moral esti “pamant de flori”.

Dar vin dimineti nebune in care iti dai seama, iti amintesti ca imbatranesti, iti amintesti ca o secunda daca ii dadeai mai devreme sa manance poate traia pasarea respectiva. NU, tu ai ales sa faci asta si o faci pana la capat. totul este sa nu depui efort prea mare!

#motamot

One Reply to “Cacaturi se intampla mereu… #motamot”

  1. Ce ciudat suna in romana” shit happends!” ..si da ai dreptate sunt momente cand simti ca nu poti merge mai departe si clipe de fericire..dar asa e viata.. cu bune cu rele…

Leave a Reply