Cantitate sociala nu calitate

Ati observat ca in societate e mult mai importanta cantitatea decat calitatea? In sex, in economie, in sport, in cultura, in discoteci accentul se pune pe cantitate si nu pe calitate.

“Mama am futu-o pe una 8 ore in continuu” Nu vorbeste nimeni de modul in care femeia trebuia sa se simta bine, doar de timpii….am scos timpi coaie sunt Zeu Sexului.

“Fataaaaaa m-a tinut ala azi noapte 8 ore!”…ce tre sa inteleaga interlocutoarea din treaba asta? bai parlito am cel mai sucar baiat din cartier fac sex 8 ore la viteza cu el.

“Am banii ba va ingrop in bani”…adica puterea lui sta in bani, el este ceea ce in societate i se zice: Gigi Becal. Serios vorbind omul asta este cel care a dat definitia parvenitismului si a tembelismului de masurare a puterii unui om prin caramida de bani pe care o poseda. Intelectul este inlocuit cu banii, banii care pot cumpara orice si pot face orice. Daca ai replica asta in repertoriu orice urmeaza dupa ea nu mai are nici o valoare umana….tu esti doar un jeg, calitativ vorbind.

Si apoi ne intrebam de ce societatea merge intr-o directie gresita? De aia, pentru ca absolut nimeni nu se opreste sa incerce sa o repare. Ce e mai trist este ca si domenii care ar fi trebuit sa fie exclusiv calitative cum este cultura, cititul si filosofia au fost tranformate in subiecte cancan de cafenele obosite, au inceput sa devina chestii marusabile prin forta cu care misti lururile si prin modul in care activitatea ta iti da puterea sociala de a dezvolta bani,putere,faima. Ridicandu-le un zid de comunicare asezandu-le la zid si incercand sa le salvezi cand de ele de fapt nu au de ce sa fie salvate, ele fiind accesibile tuturor, trebuie doar sa intinda mana si sa le apuce.

Totul se invarte in jurul sexului dus la extrem, al banilor care-ti dau pozitia in societate, al cantitatii de ceva cu care tu te poti pozitiona intr-o postura relevanta pentru cercul de cunoscuti in care te misti, devi alpha-omul grupului tau.

Leave a Reply