Cea mai frumoasa zi din viata ta

De cele mai multe ori ne referim la ziua nuntii ca fiind cea mai fericita zi din viata noastra. E ziua in care iti alegi sa-ti completezi viata cu ceea ce-ti lipseste, jumatatea ta. Fiecare dintre noi avem ca si misiune in viata sa ne cautam jumatatea. O misiune care se indeplineste in momentul cand se casatoreste cu aceasta jumatate.

Ajungem sa ne casatorim fara sa existe certitudinea ca aceea jumatate este cea care ne-a fost data. In realitatea de zi cu zi exista exceptii de la regula care rezolva niste probleme din trecut. pentru a trece mai departe si a-ti gasi jumatatea se poate uneori sa-ti formezi jumatatea din mai multe jumatati. Cum asa?! Sa ma explic. Exista situatii in care intr-o viata de om trebuie sa rezolvi mai multe misiuni decat majoritatea vesela din jurul tau. Astfel ca ajungi sa rezolvi o problema intr-o relatie finalizata cu un divort dupa o nunta ca-n povesti, iar mai apoi sa rezolvi o alta problema de viata intr-o alta relatie. Suntem construiti diferit si traim povesti la fel de diferite.

Nunta este evenimentul pe care il poti numi cea mai frumoasa zi din viata ta, chiar daca momentul se poate repeta. In prezentul tau ai nevoie sa-ti definesti un standard pentru a avea cu ce compara in viitor. Orice nunta trebuie sa fie atent pastrata in imagine cu ajutorul unor fotografii pentru nunta profesionale. Fiind cea mai frumoasa zi, trebuie sa fie atent fotografiata pentru a nu-ti altera starea de bine. In momentele respective sunt sentimente pe care nu le poti cantari, evenimentele fiind rulate cu repeziciune. E bine ca la final sa existe dovezi frumoase care sa-ti aduca aminte de ziua ta cea speciala. Poze putem sa facem cu totii, dar fotografiile care sa reziste in timp sunt atent surprinse de un ochi avizat cu ceva experienta. Gandeste-te la fotograf ca la un psiholog care iti analizeaza nunta de undeva dintr-o tusa de teren. Atent si tenace, acesta surprinde cu ochiul lui evenimentul tau special.

In zapaceala specifica ce se produce in jurul unei nunti nu putem sa vedem toate momentele frumoase de care se bucura fiecare. Spre exemplu in traditiile romanesti sunt momente de dinainte de marea petrecere care se petrec acasa la mire si acasa la mireasa. Fiecare dintre cei doi sunt prinsi cu pregatirea pentru ziua lor cea mare. Fiecare neam este implicat in sustinerea celor doi. In fiecare situatie existe momente emotionante sau comice pe care nu trebuie sa le ratam. E adevarat ca ele se pot povesti, dar nu vor putea sa fie redate la fel de precis precum o poate face o poza sau o filmare de moment. Nu degeaba se spune ca o poza poate face cat 1000 de cuvinte. La final cei doi vor putea sa rada impreuna de experientele traite in pregatire.

Trateaza cea mai frumoasa zi din viata ta cu respect si profesionalism! Da-ti sansa ca peste timp sa pastrezi amintirile frumoase care conteaza.

Leave a Reply