Chipul neputintei…

…se zugraveste trist si inert in fiecare poveste pe care o screti pe pamant. Dincolo de credinta cu care te nasti si-n care ti-e rusine sa mori clamandu-te ateu pana in maduva oaselor nu esti decat un gunoi in calea istoriei.

Un singur tradator in istorie trage ponoasele tuturor relelor de pe Pamant pentru ca el a avut ghinionul sa ia parte la cea mai mare mascarada a Timpului. Ce e hilar ca nici nu stim daca a fost vointa lui sau a fost doar misiunea unui mercenar fara suflet de tara.

Ati ucis un simbol catarandu-va pe grumazul lui si acum incercati sa stapaniti lumea prin trufie si desertificare sufleteasca. Eu un biet muritor, un cod adn aruncat intr-o tara blestemata sa cante dansuri funerare pentru valorile ei; va promit ca hazardul moral nu va lasa sa duceti la capat misiunea pentru ca….pentru ca dincolo de adevarul pe care-l pecetluiti cu fiecare varsare de sange, prin sangele vostru curge mizeria unei lumii apuse.

Mesajul….mesajul a fost clar iar voi ati incalcat ordinele superiorilor, intr-un cod de conduita militar se numeste ca ati tradat misiunea cu grad 0 si oricand vor exista mercenari care sa va indeparteze de la obiectivul vostru. Nu va ascundeti inauntru “popoarelor” caci de acolo veti primi lovitura finala.

Si ce daca nu veti crede sau veti intelege nici o boaba, ma scris un text pentru mine pe care sa-l cititi voi si poate macar unul dintre voi sa inteleaga ce am vrut sa scriu aici pentru ca pana si eu cel care scriu mi-am pierdut sirul gandurilor inchise intr-o cutie de vise si cosmaruri.

Caracterele tari se recunosc imediat dupa conduita pe care o impun in societate. Si chiar daca nu sunt tinute minte clar si chiar daca nu au fost modelel totale ale societatii din care au descins vor fi ingerii care ne vor conduce mai tarziu spre zari mai luminoase.

Incetati sa ma mai inchinati la Zei Neinchinati, la Zei Inchiputit si Zei compusi din zelul vostru frustrat. Uitati-va atent la compozitia lor si veti vedea ca dincolo de gunoiul de carne care vi se infatiseaza in fata ochilor ca fiind un model, nu e decat un tradator care incearca sa-si cumpere viitorul calcand in picioare trecutul si modeland prezentul dupa cum vrea mintea lui. Visul tau s-a transformat in cosmar si calca pe cadavrul tau pentru a-si construi un viitor luminos. Nu-l asculta cand iti zice ce e bine si ce e rau, s-ar putea ca diavolul tau imbracat frumos sa-ti joace festa vietii tale si sa te transforme in cel mai loial caine de paza al lui, refuza onorurile lui si analizeaza-te dincolo de cutumele sociale.

Poate ca Raiul asa cum ne este prezentat nu exista. Poate ca bunicamea are dreptate cand zice:”Maica, Raiul si Iadul sunt aici pe pamant!”, dar stiu sigur ca daca in viata iti vezi de ale tale, iti urmezi visele fara a cadea in capcana credintei habotnice intr-o forma sau alta de organizare a umanitatii vei gasi linistea echilibrului pe care alergam sa-l castigam pana la final. Nu stiu si nici nu vreau sa-mi stiu viitorul ar fi prea monoton si viata n-ar mai avea haz fara neprevazut. Nu te juca cu viata ta, las-o sa se desfasoare ajut-o sa tina cat mai mult, uita gandurile negre care-ti dau tarcoale spre a te afunda in neputinta de a continua si mergi inainte pe Drumul Echilibrului Perfect.

One Reply to “Chipul neputintei…”

  1. Pingback: Tweets that mention Fanel.ro | Fanel.ro -- Topsy.com

Leave a Reply