Constiinta euforiei

As ucide pentru o clipa de euforie maxima. Mi-as dori pentru un moment sa fiu rotita unui mecanism care urla din toti rarunchi pentru un gand, pentru o idee, pentru un lider.

Ce poate fi mai inaltator decat cateva secunde de euforue maxima in care dincolo de orice gand necurat sau prea curat esti trup si suflet pentru o idee, un gand, un lider. Adevarata libertate zace in astfel de momente pentru ca acolo nu mai ai nici o opreliste cognitiva, te ghidezi dupa miscarea populara. Strigi pentru ca langa tine striga altcineva, strigi pentru ca te afli intr-o pozitie fara vecinatati, strigi pentru ca singuratatea vorbelor te forteaza sa te raliezi la o idee. E un moment magic, e aproape magnific, te mobilizeaza prin demobilizare sa traiesti momentul 0.

Intr-un cuvant te aprinde euforia betivanica a unei dorinte de a unifica un mesaj pentru a-l arunca in multime cat mai puternic, practic tu esti motorul care da incredere celui de langa tine si cel de langa tine iti da incredere in tine si tot asa.

One Reply to “Constiinta euforiei”

  1. Pingback: Tweets that mention Constiinta euforiei -- Topsy.com

Leave a Reply