Costumul ideal pentru o ceremonie importanta, de la Zitto

Alegerea unui costum este o misiune mai pretentioasa decat anticipeaza cei mai multi. Se cade ca acesta sa se aseze perfect pe silueta, indiferent de constitutia corporala. Designerii au avut grija sa lanseze modele potrivite pentru toti, incepand de la cei mai scunzi sau mai inalti, pana la cei foarte corpolenti, cu constitutie atletica, etc.

Costumele pentru ceremonie trebuie sa se incadreze inainte de toate intr-un registru elegant. Exista costume barbati care pot schimba complet imaginea purtatorului, transformand-o intr-o aparitie de senzatie. Este de fapt si ceea ce urmareste oricine, iar ZITTO este un magazin online in care se sustin astfel de obiective.

Nu este cazul sa te preocupi ca va trebui sa te descurci cu ceea ce ti se ofera pentru ca diversitatea costumelor de care dispui in acest magazin corespunde cu rigori si preferinte de stil dintre cele mai variate. Avantajul tau cand cumperi dintr-un magazin special de costume este ca vei sti ca lanseaza ceea ce se poarta, ce e in tendinte, deci nu risti sa faci o alegere banala.

Costumele barbatesti si varietatea actuala din magazine

Aici este locul in care se blocheaza cei mai multi barbati. Li se pun la dispozitie tot felul de modele, fara a avea nici un capat vizavi de ce se poarta sau ce li se potriveste in functie de constitutia corporala.

Ca sa iti fie mai simplu sa alegi, in principiu trebuie sa te raportezi la specificul evenimentului. Daca e vorba chiar despre nunta ta, nu trebuie sa mizezi pe o alegere banala, cu gandul ca oricui atentia va fi orientata asupra miresei.

Este preferat costumul clasic, intr-o culoare clasica, cu toate ca astazi unii prefera sa iasa din tipare, optand pentru texturi, imprimeuri, culori si modele dintre cele mai indraznete. Dar ce putem spune noi, pana la urma gusturile nu se discuta. Alegerile nepotrivite insa vor fi sigur comentate in culise.

Daca vrei sa ai parte de atentie, indiferent de tipul evenimentului la care participi si de locul pe care il ocupi in cadrul acestuia, mizeaza intotdeauna pe eleganta. Simplitatea poate fi chiar o arma cu care sa jonglezi, care te poate ajuta sa ajungi in centrul atentiei fara a depunde in esenta un efort prea mare.

Fii atent la modul de inchidere a sacourilor, la numarul de nasturi pentru a alege ceva ce te avantajeaza in functie de forma corpului tau. Dispui de optiuni variate in acest sens in lista bogata de optiuni pe care ti le pune la dispozitie Zitto. Te poti raporta la fotografiile reprezentative de pe site pentru a-ti face o idee vizavi de cum se va aseza fiecare model de corp. Astfel iti poti da seama mai usor ce ti se potriveste si ce nu. Cat despre paleta cromatica, deja ar trebui sa stii ce anume te prinde, ce te avantajeaza.

Descopera modelele cu care te intampina Zitto, fa alegerea potrivita, selecteaza marimea ta si comanda costumul  care promite sa te puna in lumina dorita in cadrul evenimentului la care urmeaza sa participi.

Leave a Reply