Criza, leul si FED-ul romanesc

E o frasuiala generala in blogosfera si-n general. De la manelistul cu tata in gura si pana la blogerul cu barba sura toata lumea vorbeste de criza. Nu inteleg cum poti sa te astepti sa te creada cineva ca tu stii despre ce vorbesti cand azi postezi porn.sex.pizdute si maine vi si ne prezinti o abordare personala vizavi de criza si de cat de bun sau prost e Isarescu. N-ai zis nimic de isprava Basescului? Pai cum sa zici ca el e taticu vostru, el e cel care a infrant PSD-ul lui Hrebenciuc si a dat Romania pe mana lui Udrea. Atitudinea Basescului de a mari electoral niste salarii s-ar putea sa duca Romania de rapa. Iar baiatu ala Isarescu pe care toata lumea il acuza ca e nebun, ca e securist de sta atata timp in fruntea BNR-ului a facut niste miscari foarte bune. Daca BNR-ul nu se misca repede puteam sa ne ardem mult mai rau decat acum.

Criza nu e un lucru rau, e chiar un lucur benefic. Preturile mult umflate cu pompa, actiunile cotate la un pret artificial din cauza jocului cerere-oferta trebuia spart undeva, nebunia vanzarii si cumpararii de terenuri si constructia de mall-uri si residentiale park-uri s-ar putea sa fie estompata si am putea sa ajungem si noi ca orice tara civilizata sa platim pe o chirie mai putin decat o rata la banca(la un credit doar cu bulentinul) pentru o casa sau un apartament.

Asa ca sa lasam politica daca nu ne pricepem sa o facem, sa lasam economia sa o faca cei ce se pricep si noi sa ne ocupam de ce stim cel mai bine. Nu trebuie sa mai gandim ca-n comunism toata lumea tre sa faca de toate si orice, ca sa folosesc un termen iubit de newmedia-ci trebuie sa ne nisam vietile astfel incat fiecare sa faca ce stie el mai bine.

Leave a Reply