Cui e frica de Virginia Wolfe ?

E campanie electorala. Nu contest ca loviturile sub centura sunt la ordiea zilei, insa pe mine lipsa de atitudine a unei societati civile amorfe ma exaspereaza.
Despre ce e vorba ca am inceput cu supararea si am uitat sa pun obiectul crimei pe masa: de ceva zile rula pe antena 3 un video, care a fost interzis de CNA. Reclama este foarte interesant lucrata si doreste sa mobilizeze lumea sa-si miste hoiturile din cutiile de chibrituri, din luxoasele vile din zone 0 si sa mearga la vot sa puna stampila sa nu-si mai bage si sa-si scoata fara sa fi votat. Lumea o da in felicsisme si-n povesti de adormit cioara la foc de soba oarba fara fumuri.
Dincolo de prejudecata ca fimuletul apare la televiziunea lui Voiculescu Dan filmul e bun. E unul dintre putinele spoturi care mi-au surescitat mintea si m-au pus sa gandesc si sa ma rasgandasc si sa ma intreb infricosat pe cine dracu sa mai irosesc anu asta tus si energie de a aplica o stampila.
Oprescu – e vechi dar nu se comporta intocmai ca si vinul.
Blaga – nu-mi plac cainii care au aparut in laboratoare
Diaconescu – uneori am impresia ca si el se mira unde se afla
Orban – ma uit in stanga nimic, ma uit in dreapta nimic…atunci de unde masa sunt sub rotile masinii lui…un trubadur care daca ar castiga alegerile ar petrece 4 ani in MonteCarlo vizavi de Vizavarza de Primarie
Gusa – Ne-am saturat cat ne-ai furat
Stefanescu – TAB-ului ia cam trecut vremea…pentru oamenii ca ei am o singura eticheta: TRASEIST
…..
restu sunt iepurii de rigoare care insotesc alaiul primelor 2 regine.

Arma crimei:

sursa 220.ro

Leave a Reply