Cum sa iti pregatesti eficient serele si solariile pentru iarna?

Fie ca esti agricultor profesionist sau practici gradinaritul din pasiune, este necesar sa acorzi o atentie deosebita serelor si solariilor. Indiferent ca productia legumelor o utilizezi pentru propriile necesitati sau dimpotriva cantitatea de legume si rasaduri reprezinta o sursa de venit importanta, odata cu venirea iernii trebuie sa ai in vedere cativa pasi de ingrijire dedicati serelor si solariilor.

Temperaturile scazute au dat startul pregatirilor pentru iarna. In ceea ce priveste serele si solariile, NuOricum te intampina cu solutii eficiente ce vizeaza intretinerea acestora. Solutiile practice si eficiente din catalogul magazinului prezentat le regasesti intr-o gama diversa ce sta sub semnul calitatii. Printre acestea se enumera: folia de protectie, teava pentru solarii, clipsuri pentru prinderea foliilor si altele asemenea. 

Tevile pentru solarii si distribuirea eficienta a caldurii

Temperaturile scazute si conditiile meteo extreme ce se anunta in fiecare iarna impun alegerea unui sistem eficient de incalzire dedicat serelor si solariilor. O solutie echilibrata in ceea ce priveste costurile de mentinere a temperaturilor optime in sere este reprezentata de alegerea tevilor.

Este demn de mentionat faptul ca trebuie sa ai in vedere ca materialul din care sunt confectionate tevile pentru solarii trebuie sa fie potrivit scopului pe care il au de indeplinit. Apa calda trebuie sa circule eficient deoarece astfel vei eficientiza consumul de energie termica.

Pentru un consum minim de energie trebuie deci sa investesti in directia optima inca de la inceput. Este adevarat ca ulterior acestea pot fi revopsite si reconditionate, dar pentru a obtine randamentul dorit materialul trebuie sa fie din start unul calitativ.

Cei de la NuOricum recomanda teava pentru solarii din cupru sau varianta zincata deoarece acestea prezinta o rezistenta crescuta si implicit un timp extins de utilizare.

Uzura mecanica la care tevile pentru solarii si sere sunt supuse frecvent este cauzata si de conditiile de umiditate. Odata cu trecerea timpului, apa corodeaza tevile si astfel apar pete de rugina.

O teava ruginita influenteaza negativ procesul de incalzire. Tevile pentru sere si solarii de la NuOricum sunt durabile si implicit vei fi nevoit sa efectuezi doar o parte din lucrarile de intretinere. Vopsirea acestora este un pas important, iar indicatii in aceasta directie iti ofera echipa magazinului mentionat.

Specialistii recomanda tevile din cupru deoarece acesta este un material bun conductor al caldurii si astfel temperatura va fi mentinuta intr-un mod eficient timp indelungat.

Teava zincata este recomandata daca in sere si solarii mediul este unul umed. Acestea rezista la coroziune si prin urmare rezista o perioada indelungata.

Achizitionarea tevilor de la NuOricum

Este cert ca primul pas este sa alegi tevile pentru solarii potrivite nevoilor personale pentru care ai construit sera sau solarul. Achizitionarea trebuie realizata in functie de dimensiunile solariilor. Daca ai posibilitatea sa le achizitionezi direct din magazin, acestea se vor raporta la dimensiunea de 6 m.

Serviciile de livrare si curierat implica redimensionarea tevilor la 3 m. Pentru detalii suplimentare in ceea ce priveste costurile, dimensiunile si caracteristice particulare ale fiecarui tip de teava pentru solarii si sere gasesti pe site-ul oficial al magazinului, pe nuoricum.ro.

Leave a Reply