5 Comments

 1. “Dar in sinea noastra suntem fericiti pentru ca avem tot ce ne-am dorit, mai putin ceea ce conteaza cu adevarat: iubire si spiritualitate curata.”
  Cred că desluşesc: avem trotinete(maşini) avem plasme…altceva nu prea avem. Nu risc să afirm că n-ai dreptate.

 2. Saturnianul

  Bă, cine te-a păcălit că trăim într-o societate şi tu l-ai crezut? Trăim într-o simulare de societate, simulare fără de care ne-am tăia beregăţile unii altora frecvent. Neandertalienii trăiau într-o societate (primitivă, dar societate). Triburile africane trăiesc într-o societate. Noi nu mai trăim demult. Ne fraierim cu surogate doar.
  .-= Saturnianul´s last blog ..Ora Pămîntului?! Nu, ora psihoterapiei! =-.

 3. fanel

  @irongates: ne lipseste viata adevarata, ne lipseste iubirea reala si spiritualitatea de a muri demni, putini o au si din pacate ii descoperim prea tarziu dupa ce au murit pentru ca au avut prea mult bun simt ca sa-si duca crucea fara a carti si fara a face tamtam otevistic….inchei cu o replica din Underground-ul lui Kusturika: “Dragul meu…Un razboi nu este un razboi pana cand fratele nu-si omoara fratele.”…suntem intr-un permanent razboi de inarmare social: plasme, masini, pozitie sociala.

 4. fanel

  @saturnianul: naiv cum ma stii inca sper si cred intr-o societate care sa se autosustina prin propovaduirea echilibrului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *