8 Comments

 1. fanel

  Nu e reportaj e ce patesc pe sosele…conduc un break dn 2002 tip vechi Dacia….e o masina buna daca o duci la service ca si restu masinilor. Nu prinde ea 200 de km la ora dar eu sunt multumit cu 130-140 km…restu’ tine de bagaju’ din cap cu care pleci la drum.

  Sunt satul de cliseele aparute vizavi de masinile pe care am invatat sa mergem…ar trebui sa reinvatam sa respectam oamenii si obiectele pentru a pretinde respect la randul nostru…dar e greu.

 2. deavolu

  stai linistit eu am avut ultima pana acum 5 luni din 1973 model 1300 si chiar daca ma lasat in pana de cateva ori se rezolva rapid problema cu un patent si o surubelnita nu ca acuma la astea noi ca deschiz capota si te uitzi ca vaca la tablou ce este acolo asa ca eu raman pe varianta ta u dacia scumpa noastra dacia :))

 3. nu-i asa. ti-o spune un fost posesor de dacie, si nu una veche, una din 97, cu care am mers vreo 4 ani. dacia e masina perfecta daca esti de meserie mecanic auto, daca nu, te imbolnavesti de nervi + ca era s-o mierlesc de doua ori, o data depaseam un tir si m-a lasat alimentarea ca avea nu stiu ce cacat de gunoi in carburator, si alta data m-au lasat stergatoarele pe o torentiala fix in curba, de am luat curba la instinct. dacia e un soi de masina in care mori nevinovat de n-ai aer. hai sa nu ne cacam pe noi, cu orice masina poti sa cari porcul, e decizia ta ca nu vrei s-ti umpli bmw-ul de sange, nu e vorba ca e dacia mai buna. mie mi-a distrus sistemul nervos timp de patru ani pana i-am facut-o intr-o zi cadou lu` unchi-miu care avea un prieten mecanic, si dupa ce a murit unchi-miu i-am lasat-o mecanicului cu pricina, e bine ca lucrul potrivit sa stea la omul potrivit.

 4. bine, acuma depinde si ce fel de om esti, eu n-am problema asta cu curatenia excesiva, am un nissan x-trail pe care pun la orice ora si saci de ciment si coceni, e un fier…atat. doar ca e un fier care nu la lasa in drum.

  iar mentalitatea asta cu “e buna pentru noi ca o repari la nea ion in curte” e dezastroasa. da de ce s-o repar frate? nu e mai bine sa nu se strice? parerea mea.
  .-= matei´s last blog ..Plimbare pana la Baraca =-.

 5. fanel

  @matei: ai si tu dreptatea ta, doar ca eu aici vorbeam de faptul ca mai toti posesorii de dacie cand au trecut pe alte masini au capatat alte apucaturi fata de cele de pe Dacie. Adica e exact ca-n povestea aia cand faci mizerie pe strada in Romania si afara de frica amenzii te caci pe tine cu mizeria in buzunar…iar la intoarcere iti reiei obiceiurile de “romanas”.

  Sa-ti traiasca Nissan-ul si sa faci kilometrii frumosi cu el;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *