DDD TV: Destinul Despotul Decapitat TV

Sursa: avimelech24.wordpress.com
Sursa: avimelech24.wordpress.com

Avem o traditie in a ne decapita politic si uneori fizic despoti care ne conduc destinele pe culmi nebanuite ale societatii de oricare tip ar fi ea: capitalist, socialist, comunist, dictatorial, feudal, regenta regala.

Aud tot mai des in ultima vreme despre dorinta populara de a-i rupe capu lui Traian Basescu. Se pare ca desi avem foarte multe beneficii ale societatii prin care ne facem viata mai comoda, vechile obiceiuri nu se uita chiar atat de usor. Basca televiziune si presa in general mai sustine si o anume stare de fapt care sa incite la violenta, uitati-va ce priza au la public tabloidele mizere si emisiunile cretionoidale care ruleaza pe absolut toate televiziunile. Bine nu chiar toate Trinitas inca n-a bagat, dar nu-i timpul trecut caci e criza si vorba aceea: nebanuite sunt caile Domnului.

Nu subscriu la aceasta dorinta populara a maselor manevrate de orice dorinta de natura criminala sustinuta tacit si cu un zambet strengar in coltul gurii de opozitia hulpava si dornica de putere si sferele care trepideaza prin jurul lor.

Daca Presedintele a fost ales de popor, trebuie tot ca poporul sa-l dea jos daca simte nevoia, dar asta fara sprijin si fara proptele televizionistice si pampoane de exchibitionisti politici care au pus umarul la dezastrul economic intern pe care tocmai il traversam.

Un presedinte ales de un popor trebuie sa fie dat jos tot de popor. Am incredere ca si fara soparlele veninoase ale opozitiei, romanii vor putea sa-l dea jos pe Basescu. Toata puterea sta in dorinta lor de a face acest lucru si-n modul in care resusesc sa convinga securitatea si forta militara a statului ca ei nu il mai vor pe acel presedinte.

Decapitarea presedintelui ne arunca in pestera istoriei si ne transforma in subiect de barfa pentru presa si televiziunea din tarile cu adevarat occidentale.

Sursa foto: avimelech24.wordpress.com

Leave a Reply