October 18, 2024
sacose de hartie Snick Ambalaje

sacose de hartie Snick Ambalaje

Ai investit in de toate: ingrediente de calitate si angajati cu seriozitatea pe umeri. Mai ramane doar sa-ti faci reclama: iata cum te ajuta sacosele de hartie personalizate de la Snick Ambalaje!

Ce inseamna sa-ti faci reclama? Cu siguranta stii. “Ai auzit de…“ “Stiai ca exista acum un local care…“ “Asteptai de mult timp…“ Si asa mai departe. Marketing-ul activ este o adevarata provocare: fie ca inchiriezi billboard-uri, cumperi flyere, distribui produse si invitatii catre influenceri, rogi clientii sa puna o vorba buna pentru tine prietenilor lor, cert este ca poate fi putin coplesitor, nu-i asa?

Ce-ar fi sa-ti spunem ca exista o alta fateta a marketing-ului care e mai usoara, dar la fel de eficienta? Este vorba de marketing pasiv. Asadar, afla, in randurile ce urmeaza, cum te ajuta atat de mult niste simple sacose hartie personalizate de la Snick Ambalaje. Ti-am starnit curiozitatea? Citeste in continuare.

Despre ambalajele de unica folosinta si marketing-ul pasiv, pe scurt

Vrei sa-ti faci reclama, dar nu vrei sa investesti mii de euro pentru a o face? Campaniile de marketing pot fi scumpe, in timp ce ambalajele de unica folosinta, nu. Iti dam un exemplu de marketing pasiv prin ambalaje de la Snick Ambalaje:

Dupa o zi lunga de munca, mergi acasa cu metroul sau autobuzul. Imediat ce intri, te loveste un miros atat de placut de mancare. Nu stii sigur ce este, dar stomacul zice ca orice-ar fi, trebuie sa mananci si tu de acolo. In orice caz, incerci sa identifici de unde vine mirosul si observi un domn care pare la fel de infometat ca tine, ca tot ciuguleste din punga cate un cartof pai. Instinctiv, parca, privirea iti cade pe punga din care se infrupta, parca, cu frica sa nu intre in ea de foame. Din pacate, nu-ti dai seama ce ar putea fi, de unde ar putea fi, deoarece e fara nici un insemn pe ea: nu are vreun logo, nu are vreun nume. Asadar, nu stii ce local a creat aceasta capodopera culinara care-ti mangaie simtul olfactiv (siti ca-i un masterpiece doar prin miros.)

Cum ar fi fost sa fi avut macar o inscriptie?

Daca ar fi fost cazul sa vorbim de pungi kraft in care sunt impachetate bunataturile si preparatele care sunt si personalizate, atunci ai fi putut da o comanda de indata, tot de la acelasi restaurant. Ai fi putut lasa un review pozitiv, ai fi putut sa-ti gasesti un nou local preferat.

Ei bine, aici ai importanta ambalajelor de unica folosinta personalizabile de la snick-ambalaje.com: nu lasa potentiali clienti sa-ti rateze localul si sa treaca prin viata fara sa alfe macar de existenta sa. Unii folosesc adblockere, altii nu au incredere in pancarte. In schimb, multi au incredere in ceea ce vad: alti oameni facand o alegere. Automat, vor deduce ca trebuie sa fie bun, deoarece cineva a cumparat de acolo.

Suna interesant? Vrei sa incerci si tu? Comanda acum sacose personalizabile de la Snick Ambalaje si atrage mai multi clienti!

Contact

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *