De ce? De ce moare presa?

In ultima vreme se canta tot mai des prohodul presei romanesti? De ce? Pentru ca presa a devenit un instrument de manipulare in masa. Nu sariti de cur in sus cei care lucrati in presa ca nu este asa pentru ca de cele mai multe ori directia articolelor este bine intoarsa pentru a intemnita din condei pe cel care ii este potrivnic sefului tau.
Privatizarea condeiului a fost buna insa nu a fost facuta cum trebuie si a fost finantata de personaje destul de dubioase daca analizezi trecutul lor.

Viata editoriala si condeiul care musca din potentatii zilei a capatat alta forma, nu mai este justitiara presa care alearga dupa subiecte indiferent de combinatiile sefului mare. Macar pe vremuri erau recunoscute din capul locului cine este de dreapta si cine este de stanga, in presa zilelor noastre viata curge altfel, iar tradarile a dus la inchiderea actului justitiar de presar, la o golaneala ieftina intru spalarea sefului de moment.

Tonomate? Da sunt tonomate cu fise, sunt latratori pregatiti sa apere cu orice pret gasca din care face parte, chiar cu pretul demnitatii de om. Si atunci cui plangem de mila cand plangem presa din Romania?

Cat va mai trece pana cand blogurile puternice or sa fie pastorite din umbra de aceeasi papusari? Timpul nu sta pe loc si s-ar putea ca momentul acela sa fie tot mai aproape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *