Decebal: “Ultimul drept pe care-l avem este sa ne dam Moartea!”

Uite de aia nu-l mai recunosc eu pe regele Mihai ca lider, ca rege. Titlul de rege al Romaniei l-a pierdut cand “a donat” rusilor Romania, in ’44. Regele Mihai oricat de rege a fost si-a tradat functia pentru a salva un popor poate, nu ma intereseaza, ce ma intereseaza este sa fie demn si sa inteleaga ca un rege odata ce si-a parasit poporul nu mai are dreptul moral sa-si ceara drepturile inapoi.

Am ajuns la filmuletul acesta pe youtube pronind de la un link al Sibillei de pe facebook.

2 Replies to “Decebal: “Ultimul drept pe care-l avem este sa ne dam Moartea!””

 1. Ce moralitate vrei de la mosneag… Maria Sa a abdicat si a devenit Domnul Mihai Hohenzolern.
  Cand a plecat, a plecat condus de tot guvernul in par, toti au fost la aeroport si si-au luat ramas bun.
  El se disculpa zicand ca daca nu abdica impuscau comunistii 1000 de tineri. Pai nu au murit pentru el 200 000 de tineri? Baietani de 18-19 ani au crapat prin Odesa, si Stalingrad si el ca sa-si apere viata a fugit.
  Cand a plecat nu a plecat cu hainele de pe el deasemeni, a plecat cu ceva avere(evident putina pentru stilul de viata cu care era obisnuit, dar a plecat cu ceva scoarta).
  Sa trecem insa de toate povestile astea, sa zicem ca a avut dreptate, dar momentul 89 nu i se poate ierta. A stat ca un las. Un rege adevarat intra cu forta in tara, sa-l fi arestat atunci Iliescu, cine era Mihai acum? Dar nici macar atata drag de tara nu a avut, nimic, nici viziune, nici curaj, nimic.
  Un mapet, rex de paie.

Leave a Reply