Depresii stancoase 2.0 – sau aberatii despre Neom


Ma doare. ma doare viata pe care o duc, ma doare viata care o duc altii alaturi de viata mea. Sunt oameni care au bani si care se strg cu ei la fund si sunt oameni care ar ucide pentru o bucata de paine. Nu o sa incep sa vorbesc de siropurile pe care le baga toate Teverzeliziunile pe post, e vorba de oameni si vietii care nasc luptatori, e vorba de copii care stau la km distanta de parintii lor sa faca gimnastica, e vorba de copii care merg la sute de km de parintii lor sa invete la o scoala pentru orbi, e vorba de copii care traiesc in sate uitate de lume si de multpreaiubiti si stimatii conducatori(jegosii aia care fac bai de multime, si ne promit marea cu sarea odata la 4 ani, mai nou la 5 ). Da dl. Basescu, Dl. Iliescu, Dl. COnstantinescu de voi vorbesc in principal. Voi stalpii anticomunismului, voi pilonii democratiei si euroPenismului. Unde dracu sunteti timp de 4 ani de tara merge dintr-un cacat in altul pana la un cacat mai mare. Stiu Dl. Iliescu rememoreaza mineriadele(“Va multumim dragi mineri”) sau poate vizitele alaturi de tovarasul pe care l-a omorat(Si-a meritat-o cu varf si indesat, dar nu si-a meritat-o de la Iliescu, si-a meritat-o de la oamenii pe care i-a tinut in bezna), Dl. COnstantinescu tipm de 4 ani a dormit, a dormit si securitatea l-a vegheat sa nu se trezeasca, si nu s-a trezit, dovada 2000 alegeri.Dl. Basescu e proaspat acest presedinte jucator la GoldenBLitz, acest presedinte care jongleaza cu bilete, care se joaca cu Premierul si tot Guvernul, acest papusar destoinic nu a facut decat belele. Ba schimburi de bilete, ba si-a bagat beizadeaua in politica(e cam ceea ce faceau comunistii cu copii lor de-i scotea in fata), ba-l mai urecheaza pe Premier, ba mai scuipa pe Dl. ILiescu(pe care dupa ce a castigat alegerile nu a avut decat cuvinte de lauda).
Romania o tara rupta in cur care priveste catre viitorul ei luminos printre cracii murdari de rahat, de rahatul vorbelor in vant. 17 ani au calcat pe cadavrele celor care ‘au murit si au fost liberi’, 17 ani si-au tras certefecate de revolutionari, 17 ani au supt ca niste lipitori cacacioase din ceea ce a fost construit impotriva vointei poporului, de popor. Iar acum dragele lipitori zac larvaric in parlament, voteaza, se stramba, fac pe clovnii iar odata la 4 ani vin si mimeaza starea de bine, mimeaza iubirea de popor, de patrie, interes national.
Recunoaste batrane, te doare te doare in cur de noi, de cei care sufera, te-a durut si pana cum si o sa te doara si de acum inainte, pentru ca tu esti mai presus de lege, mai presus de noi, mai presus de presus. Tu esti OMul Nou pe care comunismul l-a cladit cu atata truda. Esti omul fara sentimente, esti cainele care-si musca dresorul pentru ca nu viseaza la fel de roz ca tine. Esti cainele care si-a impuscat dresorul pentru ca nu-ti mai ajungea ratia de carne, esti cainele care-si praseste stapanul pentru un alt stapan mai bogat si mai la putere.
Scarba e un sentiment mult prea inalt ca sa-mi exprim dezaporbarea pentru tine, tu esti neomul, tu esti un primitiv mult mai primitiv, tu esti celula urii primordiale, celula prostiei de la inceputuri, tu esti Neom-ul. Neom-ul care a fost calculat in ’44, neom-ul care trebuia pregatit pentru Viata Noua(Democratie), pentru viata in care trebuia sa uram idee de comunism cu orice pret, Neom-ul care uraste cartela de mancare, dar care se imbulzeste ca o vita in hipermarket-uri sa cumpere fructe expirate si alimente care-l omoara, sa suga un suc la Mall alaturi de alte vite, sa manance mancare mutata genetic pentru a fi produsa cat mai multa.

PS: personajele din acest text sunt pur si simplu fantezii ale mintii mele. Ele n-au existat niciodata si nici nu vor exista orice asemanare cu realitate este pur intamplatoare.

2 Replies to “Depresii stancoase 2.0 – sau aberatii despre Neom”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.