Depresii stancoase 2.0

Cred ca o sa mor de nervi. In jurul meu toata lumea e linistita si relativ fericita iar eu ma dau cu capu de pereti. Vin unii si altii cu idei ce sa fac si ce sa nu fac iar eu ma uit precum un caine tamp la ei , iar mintea imi zboara tot la ale mele. Uneori cand cineva vorbeste cu mine si-mi spune ceva important imi vine sa ma intorc cu spatele si sa rad, sa rad spasmotic sa-i zic ca nu ma intereseaza sa inchid usa si sa plec… Cred ca rasul e singura forma de protest care mi-a mai ramas pentru lumea asta neagra si ciuta.
Stand si gandindu-ma uneori imi dau seama ca eu n-as putea sa fiu niciodata un erou . Un erou isi asuma anumite responsabilitati, are un anume grad de nebunie si o doza de altruism mai mare. Eu un ilustru nimeni, cu un grad mic de nebunie, altruism moderat inchis bine in temnita de un egoism feroce, de fiecare data cand incep ceva daca la toata lumea merge bine la mine e clar, e musai sa mearga prost(oi avea mania persecutei sau e doar o pasa proasta).
Sinuciderea un capitol care la mine a fost inchis inainte de a fi deschis, niciodata nu mi-a placut capitolul asta. De ce sa te sinucizi cand poti sa te lupti, sa te simti ridicol. Ce e mai frumos decat sa te simiti ridicol, inutil si frustrat. Sa te gandesti, sa-ti storci creierii cum iesi din pasa aia prosta, sau cum sa faci sa fentezi problema asta a vietii. N-am inteles niciodata mecanismul sinuciderii si nici nu vreau sa-l inteleg poate e mai bine asa…uneori nestiinta de anumite lucruri te scapa de niste batai de cap.
Dumnezeu un capitol mare pe care niciodata nu l-am parasit. Chiar de unii zic ca nu exista…eu cred 100 % in existenta Lui. Nu stiu de ce lumea e atat de frustrata de existenta Lui, mie mi se pare linistitor sa stiu ca “Acolo sus ma iubeste cineva” si ca poate uneori il fac sa rada de modul in care ma comport. Si apoi daca n-ar fi existat viata ar fi fost mult prea anosta iar lumea ar fi trait intr-o anarhie in care unul sau altul ar fi incercat sa se proclame Zeu(nu ca nu s-ar petrece asa ceva vezi: Stalin,Hitler,Ceausescu,Bush auuuu ce mi-a scapat asta ).

Pana si-n lumea minuntata a blogger-ilor se cauta zei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.