Desprinderea…..

Hire Me
Sursa foto: visemarete.wordpress.com

Ma sperie gandul ca oamenii fug din orasele lor, pentru ca ele nu se dezvolta. Ma sperie gandul ca orasul unui om nu-l poate multumi, nu-l poate ajuta sa evolueze.

M-am nascut in Bucuresti si am crescut si locuiesc si-n prezent in Bucuresti. Nu stiu ce inseamna a fi din provincie, probabil ca de aia nici nu pot sa inteleg foarte bine fenomenul.

Oare persoanele care au fraiele judetelor de unde le pleaca copiii nu-si pun intrebari, oare cata lume mai poata sa inghita Bucurestiul?

E trist, eu in locul lor mi-as da demisia. Cum poti domnule prefect, primar, viceprimar sa mai cersesti un vot din 4 in 4 ani cand copiii fug mancand pamantul pentru ca tu si acoliti tai nu le oferiti un viitor in orasul in care s-au nascut? Cum vrei domnule sa evoluezi, sa te dezvolti daca tu iti indepartezi locuitorii prin felul in care vorbesti cu ei sau prin felul cum te ocupi de judet, oras, impartindu-l in sfere de influenta ale finilor,verilor,cumnatilor,fratilor,mamelor,tatilor,nepotilor,stranepotilor si a altor rude.

Leave a Reply