Dileme politice de Bucuresti

Stiu ca Silviu Brucan a murit, dar asa m-au apucat niste ‘chefuri'(ca sa fiu in ton cu succesuri) de niste profestii politice de-mi sfaraie calcaiele.
Revista presei de obicei mi-o fac in metrou dimineata in drum sprelocul de munca. Cu usurinta va pot spune conform studiului din fiecare dimineata ca Libertatea inca e cea mai citita. Ce nu inteleg este de ce o citesc si femeile atat de mult ca barbatul de la pagina 5 inca nu am vazut in ea ? Sa fie oare comunitatea de lesbiene asa de mare in Romania?
Sa revenim a mioarele noastre politice. Azi dimineata citeam intr-un alt Compact(ziar care se da moca la metrou) pe numele sau ‘Ring'(gurile rele spun ca e pastorit de apropiati ai lui Liviu Negoita primarul de la 3) ca mister Diaconescu omu minune al PSD-ului(altu in afara lu Adrian Copilul Minune sau Adi Minune care candideaza in Stefanesti)s-a vazut la ceas de taina cu musiu Blaga, Buldogul lui Traian Basescu. Hopa zic in gandu meu necurate sunt caile politicii si nashpa e sa fi votant in anii 2008 ai Bucurestilor. Ma macina un gand negru de ce ar da in gat un oficios PD-L-ist omu de baza si acid care tre sa castige capitala pentru a nu stiu cata oara ? Sa fie intoxicare de presa pentru al scoate Traian Basescu pe Blaga o victima? Oare o sa-i stoarca ceapa in ochi Buldogului ca sa planga?
Intrebari fara raspuns sau cum ar zice Base intrebari la care poate sa raspundem peste 50 de ani cand se vor declasifica dosarele si cand urmasii urmasilor lui Basescu la tron vor infiera democratia damboviteana.
Si acum sa profetim :
1. Cred ca Basescu vinde pielea Buldogului pe blana Doctorului la troc cu Bunicuta Ilici Iliescu ca sa le dea o lovitura PD-Leilor lor ca sa le arate ca tot el e numarul 1 in partid(revin obsesiv la ACM si versurile lui:”Cine e numarul 1 / Base Base”).
2. Negoita e suparat pe partid si da in ei ca sa se dezica pentru a castiga detasat ?
3. E totul o cacealma si Oprescu castiga iar PD-L va remorca la Locomotiva de Constanta Basescu Traian cateva vagoane de PSD-isti si aripa ILiescu-Nastase preia fraiele Partidului Socialist Roman.
4. Oprescu pierde in turul 2 din cauza de amintiri neplacute 13-15 iunie, Buldogul castiga, Iliescu face curatenie in partid si il recheama la oaste pe Oprescu si PSD-ul s-a facut si cu un candidat pentru presedentie.

Alegeti stapanii cu grija

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.