6 Comments

 1. Nu mulţumesc pentru RT-uri, cel care le-a dat a considerat că le merit.
  Nu subscriu la chestia cu traficul, meaning cu circulaţia pe 4 roţi. Mi-ai dat o idee. Scriu despre asta. Mulţumesc pentru pont…că tot nu eşti tu de acord cu asta :)
  .-= irongates´s last blog ..Cât de uşor ajungem să ne urâm =-.

 2. fanel

  @irongates: Ha ha ha…eram sigur ca no sa fie cineva de acord cu treaba cu masina. Am discutat cu cineva pe tema asta si mi-a zis ca se simte bine cand cineva ii multumeste. Multi pierd foarte mult timp pentru multumirile astea, cred ca cea mai mare multumire ar fi sa te misti mai repede si sa ma lasi si pe mine cel care iti dau voie sa merg in treaba mea.

 3. fanel

  @irongates: Nu vorbesc de graba mea:D, vb de graba unora de a ma saluta cand le dau voie si care raman cu privirea la mine daca nu dau din cap.

  Altii cauta disperati avaria si o gasesc mai greu. Si daca tot ti-am dat voie, du-te!

 4. Saturnianul

  A spune mulţumesc/mersi e o chestie de minimă politeţe. Mulţi au impresia că atunci cînd cineva face ceva pentru ei, li se cuvine chestia aia pentru că ei sunt buricul pămîntului.

  Sigur nu vorbesc aici de “mulţumescurile” date pentru RT-urile pe twitter. Mulţumeam şi eu, pînă mi-am dat seama că n-are rost nu pentru că ar fi ceva inutil, ci pentru că nu urmăresc tot timpul fluxul şi s-a întîmplat să mulţumesc numai unora.

  Să-ţi zic cum e cu chestia cu mulţumitul în trafic şi de ce se întîmplă? Hai să-ţi zic :D Să laşi loc cuiva nu ţine de normalitate aici, aşa cum se întîmplă prin ţările în care s-au dat jos din pom de ceva mai multă vreme decît noi. La Rromania e un eveniment şi trebuie tratat ca atare.
  .-= Saturnianul´s last blog ..Versus =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *