Distreaza-te alaturi de personajele tale favorite

O petrecere pentru copii trebuie sa fie atent pregatita pentru a nu da ocazia acestora sa se plictiseasca. Se stie foarte bine ca cei mici au tendinta sa se joace frumos pana ala un punct cand aleg sa fie rautaciosi doar pentru ca a intervenit plictiseala de moment.

Jucariile se impart intre ei, dar la un moment dat incep sa apara probleme cand acestia se cearta pentru aceeasi papusa sau masinuta. Incepe o sarabanda de revendicari asupra jucariei respective incat audienta va fi divizata intre cele doua tabere. E bine sa evitam astfel de momente care poate sa duca la diminuarea chefului de distractie a participantilor.

La ultima petrecere de copii la care am participat, lucrurile au stat diferit. Personaje de desene animate au fost invitate pentru a le anima petrecerea celor mici. Am ramas placut surprins sa descopar ca daca exista in permanenta un nou joc oferit celor mici, acestia sunt captivati si uita sa-si ceara drepturile de joc asupra unei jucarii. Fetitele se pot conversa cu zanele din basme. Baietii au parte de un antrenament alaturi de Sportacus. Cu totii se vor distra alaturi de personajele lor favorite.

Am inteles de la gazda ca rezervarea unor astfel de personaje a facut-o de pe site-ul www.paradisulpersonajelor.ro. Oferta lor include si un serviciu de ursitoare tocmai bun pentru a anima un botez al unui copil. Cu texte atent selectionate vei putea trimite audienta intr-o lume de poveste.

Acuma sa nu credeti ca firma respectiva face discriminare pentru cei care au crescut, dar in sufletul lor sunt tot copii. Intre activitatile lor se numara si petreceri corporate pentru societatiile care vor sa sparga tiparele obsinuitului, astfel incat promovarea acesteia sa fie facuta intr-un mod original.

Una peste alta am ramas placut surprins sa vad o adunare de copii fericita si plina de inventivitate. Jocurile puse in practica de animatori au facut deliciul audientei si mai ales le-au lasat amintiri placute celor mici. Ce m-a impresionat cel mai tare a fost faptul ca si noi adultii am uitat de coversatiile tipice de petrecere, fiind captivati de actiunile celor mici. Ba chiar in unele colturi au aparut si aplauze pentru copii si urale de sustinere. Rasetele tuturor au fost cele care s-au auzit pe tot parcursul petrecerii.

Sa pleci de la o petrecere cu o portie zdravana de ras, asta inteleg ca inseamna o petrecere reusita!

Leave a Reply