Ecuatia femeie-barbat

Ma doare. Ma dor prieteniile care se termina brusc si brutal. Nu fi trist! Gandeste-te la ei ca si cum inca ar fi prietenii tai.
Nu stiu daca ma doare prietenia cat ma doare departarea…cand nu te gandesti e simplu iti traiesti viata ta de zi cu zi incercand sa faci orice doar ca sa nu intri in starea de reverie prieteneasca, viata merge inainte dar cu goluri stupide dictate de orgolii cretine de masculi feroce sau incapatanari de femei blocate in relatia de 1-2 in care a intrat…pe de-o parte pe ele le inteleg pentru ca noi nu facem decat sa reinnodam prieteniile toxice care dezradacineaza armonia unui cuplu de 1-2. Dar noi, noi ce scuza avem?Niciuna.
Asa suntem noi si pentru asta ne iubiti. Cand esti tanara si-l vezi ca vine un pic afumat acasa te loveste un val de ura si de hilaritate maternala…pentru ca voi sunteti facute sa fiti mame….nu, nu e un repros
sau o jignire, e o realitate. Ne iubiti pentru ca suntem porci si pentru ca suntem niste copii mari. Crestem si uneori luam decizii intelepte in viata pentru ca voi ne oferiti mediul propice sa ne dezvoltam. Se spune ca de multe ori baietii isi aleg nevestele dupa modelul mamelor, practic voi preluati stafeta pentru a o duce mai departe.

Multor femei le-am spus ca vor avea baieti sau fete dupa caz….poate ca gresesc uneori, insa de multe ori vad in ele temperamentul matern care inclina balanta catre una din parti…e natura firi, multi zic ca barbatul da sexul copilului…eu tind sa cred ca sexul copilului este o suma de caracteristici ale unui cuplu. de cele mai multe ori cuplul ofera raspunsul prin comportamentul lor.

Cineva intreba stupid ca de ce iubeste femeile? unele femei se intreaba de ce iubesc barbatii? Promiscuitatea. Suntem sortiti sa ducem un pacat mai departe. Singurul lucru care mana mai departe este sa traim prin moarte si sa murim prin traire. Vom muri si vom fi liberi! Nu e nici o chintesenta politica, e doar traire omeneasca….vom muri prin nasterea unei vieti si vom fi liberi prin educatia pe care o vom da acelei vieti….Cine a facut lumea a fost un matematician fizician perfect.

….fara nici o legatura cu textul Cerbul cantat de Carmen Ciocolata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *