Elena Udrea Presedinte!

Probabil ca acest sondaj o sa-l publice cea mai libera televizuina din Romania…adica 0 TV.

Si totusi mesajul este clar: Elena Udrea presedinte! Boc este doar marioneta care trebuie sa cada, acest Draga Stolo in cursa intinsa de nucleul afaceristilor PD.

Ce nu pricep nici in ruptul capului de ce apare acest sondaj acum? PDL-ul se simte singur si incearca sa ia o gura de oxigen.

Miscarile sociale sunt ferm convins ca sunt manevrate din umbra de opozitie. Intr-o tara cu mintea la locul ei in astfel de momente opozitia si puterea se adunau si incercau sa treaca hopul politic, economic si social.

Se adevereste ca Lenin a avut dreptate si ca trebuie inca sa ne temem de Burghezia comunista.

Cine face cu adevarat parte din burghezia comunista? Nimeni si toti suntem pasibili de aceasta eticheta.

E grav am fost impinsi spre cea mai mare groapa istorica economica. Am fost prinsi in offside si acum incepem sa platim drept pedeapsa. Ce si mai grav e ca unii si-au vandut dreptul la opinie dupa ce si-au cladit o imagine obiectiva si acum manipuleaaza grosolan din pozitia de marioneta ghidata de ite politice.

4 Replies to “Elena Udrea Presedinte!”

  1. Daca ar fi sa primim optimist in viitorul Romaniei aceasta ar fi viziunea: Udrea presedinte. Experienta ei politica si treaba excelenta pe care o face la Ministrul Turismului ii vor putea aduce cea mai inalta functie in stat.

  2. Waawww. O femeie atat de frumoasa presedinte. Pai am fi cea mia atre tara din lume cu Udrea presedinte. Toti omologii ei din celelalte tari ii vor cadea la picioare si astfel ii vor sprijini toatre initiativele. Viitorul suna bine!

  3. @Vika: Tu ai televizorul stricat si ziarele iti ajung mancate de caine?

    @Adi: Io la soare ma pot uita da la Elena Udrea ba. Ba tata nu stiu daca ne ajuta ca avem o fumeie frumoasa(aici am dubii) ca presedinte cand tara e in cacat pana dincolo de gat….cand pula mea o sa votam si noi niste oameni capabili sa ne conduca si nu niste maimute care dau bine pe sticla?Ionica Fara frica, Tapu ’96, Basica Trait’bine si acum Leanta Ud Rea?

Leave a Reply