Esti On Air!

Exact ca la adunarea AAA “Adunarea Alcoolicilor Anonomi”, ma ridic in picioare si ma prezint: – Salut sunt Fanel si sunt dependent de radio de …? multi ani.

Da e adevarat imi place sa ascult radio. De cand m-am mutat la curte am trecut Televizorul la mobila pentru praf. Cand si cand mai raman in fata lui dar in bucatarie unde l-am exilat.

Asadar radioul pentru mine e baza. Cand lucrez la computer ascult radio, seara cand pun capu pe perna uneori ascult radioul. Anul trecut am primit un pick-up nou facut in stil retro care are si radio. Un radio cu boxe impecabile, tocmai bun de lasat noaptea sa baraie in liniste.

Ce ascult?

La calculator cel mai nou e Radio Magic FM, mi se pare un radio complet care ofera o gama larga de muzica pentru oameni: folk,rock,dance,pop…o muzica frumoasa fara prea multe reclame.

Alteori dau prin Guerrilla FM ma distreaza sa ascult ce ineptii mai inventeaza Dobro, cu cine se mai cearta Mihaiu si Gheorghe.

Cand fac nopti albe ascult Lynx radio. Astia au emisiuni instructive cu oameni din online pe care e bine sa le asculti…nu intotdeauna ai ce invata insa mereu dai de o idee noua. Muzica e mult mai variata ca la celelalte radiouri prezentate.

Cand vreau sa folk-uiesc ascult Foreverfolk/ E-folk …aici auzi toata muzica folk de prin a noastra tara. Chiar daca vorbesc mai putin despre el, radioul asta e cel care ma remonteaza in momentele de gol.

Seara cand dau drumu la radioul retro imi place sa ascult Realitatea fm. De ce? Pai pentru ca ma informez cu privire la subiectele zilei ce a trecut, mai ascult o analiza si adorm cel mai bine cand incep sa se certe invitatii lor :))=))…sunt simpatici prin monotonie si repetitie, cred ca de aia la mine functioneaza ca un somnifer.

Alteori ascult BBC Radio programu de stiri, cred ca e cel mai profesionist program de stiri de unde ai nostrii ar putea invata foarte multe, mai ales modul de redactare si considerare a unei stiri.

Voi ce radiouri ascultati ?

Leave a Reply