2 Comments

 1. Saturnianul

  Totul ţine de cutumele sociale dar şi de percepţia personală. Dacă tu vrei să dai limbi femeii de lîngă tine pentru că aşa sunt normele sociale e una, dacă vrei s-o faci pentru că-ţi place, e alta. Plăcerea jocului erotic şi sexual nu se echivalează musai prin orgasm. Ăsta e un şablon. Cine nu se poate abate de la reguli (oricare ar fi ele) nici măcar în intimitate e de compătimit.

  Iar depravarea e relativă. Că tot vorbeai de scenariu science fiction. Imaginează-ţi o societate în care a săruta femeia pe gură reprezintă ceva scîrbos şi depravat, normalitatea fiind reprezentată de sărutul pe păsărică. Ca om venit dintr-o societate cu alte cutume ai zice că ăia-s bolnavi, nu?
  .-= Saturnianul´s last blog ..La pomul lăudat, cu sacul =-.

 2. @saturnianul: eu vorbeam de colivia impusa de societate. te-ai gandit ca poate placere pe care ti-o da un lucru facut este de fapt un automatism castigat in societate?

  aici nu vorbim de chestii primare de existenta (caca, papa), aici vorbim de educatia psihologica pe care de foarte multe ori nu reusim sa o dam copiiilor si astfel ii lasam prada educarii sociale, educare care negasind nici o baza pe care sa se aseze isi construieste el baza din ce fura de la unu si de la altu.
  .-= fanel´s last blog ..Marea singuratate – Scrum de viata…. (29/365) =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *