Fat Frumos Gunoieru’ si Printesa Presparlameu(poveste sifi)

Poveste de iarna in gura zobei.
Pe cand lemnu’ te topea in soba de cand gazu’ se scumpise ca sa aiba si beizadele ce topi prin Bamboo, la curtea Regelui Gunoiului si televiziunilor de nisa sub 2 clase, s-a ridicat un flacau pe numele lui Fat Frumos, unul dintre cei doi flacai ai lui Prighena.

Acest zburator politic a fost trimis de tatal sau peste mari si tari, acolo unde politica conduce cu ajutorul atentatelor, in cea mai tara comunista dintre democratiile comuniste, America. Acolo baietul a studiat mult, dar cand sorocul i-a venit a pus umarul la ridicarea la rang inalt a cavalerului Flotila.

Cavalerul Flotila este cela care s-a batut cu Zmeul Vantu, Balaurul cu 7 capete Voiculescu si Patriciu, poreclit peste vremi si “sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!’. Ca sa nu-l doara limba pluta cand le pronunta numele, Cavalerul i-a bagat pe toti in aceiasi oala si i-a numit Moguli.

Sa revenim la oile noastre(propozitie platita de Gigi Becali). Si cum cavalerul avea o fata trimisa peste mari si tari ca sa faca tara de ras….ca sa reprezinte tara la curte regelui Parlamentul European, atunci in minte ii incoltise un gand:”Ce ar fi sa fac un concurs si sa dau o mosie de zestre si mana fetei mele celui care pune umarul cel mai abitir la ridicarea mea pe scaunul imparatesc?”

Fat Frumos Gunoieru’ pusese deja umarul la scrierea istoriei cand a ajuns cea mica la curtea Parlamentului European…deja chimia dragostei isi incepuse procesu’ inca de atunci.

Astfel baiatu’ incaleca pe avionul lu tacsu si pleca valvartej in America sa arate parintelui fetei ca-si merita toti banii si inima alesei lui. Dupa batali care mai de care cu morile de vant si voturi in timpi record Cavalerul zilei invinse Cavalerul castigator al noptii si se reintrupase ca presedinte peste cele 2 tari: Aia condusa noaptea si aia condusa ziua.

It’s Pay Day parea sa zica mintea tanarului politician intors in tara sa-si felicite “viitorul socru”…asadar baiatu primeste Sectorul 1 si daca se iveste ocazia fura si inima fetei cavalerului, caci dupa cum bine stim Cavalerul nu prea se tine de promisiuni.

Am incalecat pe-o sa de Chopper
si-am plec prin gropile lasate de zapada in urma
si v-am spus povestea asa…

daca nu ne-om mai vedea
sa stiti mai dragi cetitori ca celula nu-i a mea
si celor care se suparara
le doresc viata usoara sa mai stea si sa mai rada
ca-i pamflet si nu disputa.

S.F. Story!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mult prea S.F.

One Reply to “Fat Frumos Gunoieru’ si Printesa Presparlameu(poveste sifi)”

  1. Pingback: Tweets that mention Fanel.ro | Fanel.ro -- Topsy.com

Leave a Reply