Fuck alchool assholes

Mai multe civilizatii au incercat sa interzica alcoolul de-a lungul timpului. Poate stiau ca in secolul XXI majoritatea accidentelor de circulatie vor fi insotite de consumul de alcool si foarte multe acte violente vor fi de asemenea daca nu cauzate, macar favorizate de aceasta substanta.

Pe langa dependenta si efectele fizice negative pe care le are asupra consumatorului, faptul ca afecteaza capacitatea de vointa a acestuia face din orice persoana care a consumat un pahar in plus un veritabil pericol pentru cei din jur.

Alcoolul este benefic pentru sanatate consumat in cantitati mici dar nu stiu cati dintre cei ce consuma alcool consuma aceasta substanta in cantitatile prescrise de doctor ca sa zic asa, mai ales ca daca bei o data pe luna 30 de pahare in loc sa bei cate un pahar pe zi alcoolul este nociv.

Violenta in familie, vatamarile corporale din culpa sau intentionate, violuri, talharii, uciderile din culpa, lovturile cauzatoare de moarte si multe altele sunt fapte care sunt de obicei asociate cu alcoolul iar victimele nu au de obicei nici o vina. mai multe……..

sursa

Leave a Reply