Gradinarii cibernetici

deschid o revistă azi, una de-aia pentru gagicuțe, și dau de o tipă care își scrisese pe cartea de vizită: ”blogger”! e ca și cum ai trece în cartea de vizită slujba de ”grădinar”, nu că n-ar exista această slujbă, dar nu cred că în România ar putea fi cotată ca în Franța sau Anglia. sau ca și cum ți-ai trece ”goblenar” sau ”făcător de puzzle”. e posibil să cîștigi bani ȘI din hobbyuri, dar pe partea profesională, ce faci tu în timpul liber nu-i interesează decît pe prieteni, și la o adică nici pe aceia.

2 Replies to “Gradinarii cibernetici”

  1. Daca nu ai nici o profesie trebuie sa treci ceva acolo, nu poti sa lasi campul ala liber, si unii blogeri castiga destul de bine din asta, sau doar din asta, incat se pot considera profesionisti, si trebuie musai sa treaca asta in C sau cartea de izita, ceea ce nu cred ca este in cazul domnitei

  2. @Noni: E vorba mai mult de conceptul de a te da mare prin denumirea a ceea ce profesezi decat de a scrie ceva intr-un camp. E aceeasi problema cand tu esti un amarat de vanzator de publicitate si te treci pompos pe cartea de vizita: “Account Manager”.

    Eu as fi scris Sef Atelier blog-ul cutare, macar era original si suna haios :))

Leave a Reply