9 Comments

 1. Neculoiu Georgiana

  Ma bucur ca oamenilor le place muzica noastra si ca ei chiar o asculta din placere. Desi e mult de munca este mai mult o placere , iar sentimentul simtit atunci cand cantam, deoarece suntem mai multi, este minunat, ca si cum am fi intr-un vis.

 2. Dobrescu Florenta

  Ma bucur ca simti asta Georgiana!!!este exact ca in noua piesa…Ma simt un fir de iarba/Dar pe aripi de vant….si eu simt ceea ce zici tu atunci cand cantam!sper din tot sufletul sa reusim sa realizam si cel de-al treilea album pentru ca sunteti niste copii speciali datorita faptului ca pe langa scoala va implicati in aceasta activitate cu mult drag!

 3. Grup Folk Floare de colt

  Multumim, Stefan de postarea din wordpress!Intr-adevar cantam cu drag despre munte pentru ca aici ne-am nascut si traim!Cred ca numai cunoscand frumusetea si linistea de acolo de sus te poti regasi si autoeduca in a infrunta greutatile inerente ale vietii si totodata poti gasi prieteni adevarati!de altfel noi avem si un site http://www.gf-floaredecolt.ro in care vorbim despre grupul nostru di despre muntii Piatra Craiului.Cu drag!

 4. Buna, Stefan!N-am mai vb de ceva vreme..vreme in care noi am fost foarte ocupati, asa cum cred ca esti si tu!Ieri, am cantat la Festivalul “Zilele Orasului Ghimbav” si am fost foarte bucurosi ca am avut ocazia sa cantam o parte din piesele noi care ne apartin si la care muncim de zor, deoarece dorim sa aducem anul viitor un nou album celor care ne iubesc si ne asculta!Am fost de altfel foarte bucurosi si de articolul din Monitorul Expres care s-a scris despre noi si pe care ti-l trimitem si tie cu tot dragul, daca ai placerea sa-l citesti!Cu drag!
  http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=mozaic&s_id=113534

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *